JA GARANTUJEM ZA OVOG DEČKA: Iliev bio poznat po jakim obećanjima, sada je DAO NAJVEĆE U PARTIZANU

Autor:

Sport

17.09.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kada će crno-beli opet biti rame uz rame Zvezdi.

JA GARANTUJEM ZA OVOG DEČKA: Iliev bio poznat po jakim obećanjima, sada je DAO NAJVEĆE U PARTIZANU

Foto: Starsport

Ivica Iliev bio je poznat po izjavi "ja garantujem za ovog dečka" kada je Ognjena Ožegovića doveo u Partizan. Sada, kada je treći put došao u Humsku, opet kao sportski direktor, on je dao jednako snažno obećanje. Doduše, imajući u vidu situaciju i raspad sistema u klubu pod rukovodstvom Miloša Vazure i Milorada Vučelića, možda je ovo i najveća "bajka" koju je ispričao, a za koju grobari moraju da veruju da može da se ostvari.

- Sada je situacija lošija nego kad sam prvi put dolazio 2015. godine, ne zbog prvog tima. To je tema koja je malo stavljena ispod tepiha, a u pitanju je razjedinjenost sportskog sektora, omladinske škole i prvog tima. Nama je omladinska škola temelj, nekada smo bili 10 godina ispred svih, a sada smo počeli da kaskamo. Jedina odgovornost sada je na meni. Garantujem da ću kao i prvi put za dva prelazna roka napraviti ekipu koja će biti konkurentna u Evropi i našem najvećem rivalu. Najvažnije je da budemo jedinstveni. Garantujem da će ubuduće sportski sektor biti jedinstven. Ko bude izlazio iz sistema neće biti u klubu - rekao je Iliev.

Republika

Foto: Starsport

Jake reči od starta: Ivica Iliev

On je poručio da zna sve ljude koji su radili u ovom sektoru posle njega, da su radili predano, da ne može da upire prstima i da želi da ostavi to u nekom prošlom vremenu.

- Želim da govorim sada o sebi i mogu da kažem da ćete videti promene u našem klubu što pre. Od dana današnjeg ja sam glavni u sportskom sektoru i hoću da upirete prst direktno u mene. Došao sam jednim delom i zbog trenera, njegova energija je nenadmašna. Stanojević je probudio strast i želju i meni i kada me je pozvao klub nisam se nijednog trenutka dvoumio. Hoću da ponovim ono jedinstvo koje nas je krasilo u prošlosti i svako ko bude izašao iz tog našeg plana, neću se libiti da "sečem" kako bih zadržao dobru atmosferu u klubu. Garantujem da će ubuduće sportski sektor biti jedinstven - jasan je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading