NOVAK UZ TENISKOG ZAVODNIKA KOJI LOMI SRCA: Noletu je prijatelj i BRAT, a za lepotice je koban

Autor:

Sport

17.09.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njega je bio sprema da ode u inostranstvo.

NOVAK UZ TENISKOG ZAVODNIKA KOJI LOMI SRCA: Noletu je prijatelj i BRAT, a za lepotice je koban

Foto: instagram.com/djokernole/

Dimitrov i Đoković

Novak Đoković je najbolji teniser u istoriji belog sporta, ali i neko ko je za prijatelja spreman sve da uradi. Tako je saigračima i teniskoj reprezentaciji Srbije pomogao da opstane u Svetskoj grupi Dejvis kupa, usput isprativši Filipa Krajinovića u penziju. A onda se spakovao i otišao u Sofiju gde će večeras od 20 časova biti deo egzibicionog meča protiv Grigora Dimitrova u Sofiji. 

Biće to Novakov prvi put da igra u Bugarskoj, a kako je sam rekao, ovo čini zbog Dimitrova, sa kojim je u sjajnim odnosima van terena i koji je svojevremeno takođe dolazio u Beograd da igra na turniru koji je Đoković organizovao dok je vladala pandemija korona virusa. Koliko su bliski svedoči to što je Novak otputovao u Sofiju kako bi učestvovao na humanitarnom meču u ogranizaciji Fondacije Grigora Dimitrova.

Republika

Foto: Mario Ćužić / HTS

Dimitrov bio u Beogradu za vreme korone

- Osećam veliko zadovoljstvo što sam ovde, Srbija i Bugarska imaju i tradiciju i bratstvo i jedinstvo dugi niz godina. To je motivacija za moj dolazak. Dovoljno je to bratko, ne treba više od toga. Igrali smo mnogo puta na turnirima, pričamo pola bugarski i srpski, pola engleski. Znamo se mnogo godina, imamo dobar odnos. Poštujemo se. Naravno, na terenu smo rivali, ali njega sam uvek gledao drugačije od drugih jer je brat iz Bugarske, tako sam oduvek osećao - rekao je Novak u Sofiji.

Međutim, ima Dimitrovi i onu drugu stranu, privatnu, koja se možda baš i ne sviđa toliko Novakovoj supruzi Jelenu Đoković. Naime, Dimitrov slovi za jednog od najvećih zavodnika u svetu sporta, ili bar tenisu, pa druženje sa njim povlači i taj "riziku". Tako je Grigor bio i sa Marijom Šarapovom i Serenom Vilijams.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/mariasharapova

Marija Šarapova

 

Kako podseća Telegraf.rs, Nakon raskida sa Šarapovom, nekoliko godina je bio u vezi sa Nikol Šercinger, članicom Pusiket Dolsa, po mnogima i jednom od najlepših i najseksipilnijih žena na svetu, sa kojom je bio u vezi od 2015. do 2019. godine.

 

 

Ipak, Griška se nije skrasio ni pored nje, pa je potom uplovio u vezu sa Lolitom Osmanovom, ćerkom ruskog oligarha Eldara Osmanova, koji je bio uvršten među 100 najbogatijih ljudi na svetu.

Ali, ni sa njom nije dugo ostao u vezi. Kasnije su ga mediji povezivali a Madalinom Geneom, rumunskom glumicom i manekenkom, koja takođe važi za jednu od najlepših žena sveta.

 

 

Poslednja u nizu devojaka sa kojom su ga povezivali je Alize Lim, francuska teniserka koja se razišla od košarkaškog superstara Tonija Parkera. Nekoliko meseci kasnije u Monte Karlu, tokom jednog noćnog izlaska čekao je kolima upravo Alize Lim, koja je ušla u njegov Lamborgini, potom su se odvezli u nepoznatom pravcu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

 

Podsetimo, na svom Instagram profilu, Novak je objavio snimak na kojem peva čuveni bugarski hit "Luda po tebe" originalno izvođen od strane pevačice Kamelije. Ovaj potez nije iznenađenje s obzirom da se Đoković već ranije radovao uz pomenutu pesmu nakon osvajanja ATP kupa. Kamelija je čak javno zahvalila Novaku na promociji njenog hita, ističući da je ponosna i srećna što jedan sportista njenog kalibra slavi uz njenu pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading