SKANDAL NA RTS! Predsednik saveza usred programa PROSTAČKI izvređao grad u Srbiji

Autor:

Sport

17.09.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritom je reč o uglednom sportskom radniku i političaru.

SKANDAL NA RTS! Predsednik saveza usred programa PROSTAČKI izvređao grad u Srbiji

Foto: RTS/printscreen

Marinko Umićević

Predsednik rukometnog saveza Republike Srpske i poslanik SNSD u skupštini Banjaluke Marinko Umićević naziva Loznicu, ali i uopšteno manja mesta u Srbiji "vuko*ebinama". Za takvo ponašanje nema poravdanja, a skandal je još veći jer je to uradio u prenosu uživo na RTS.

Naime, na dodeli medalja na "Svesrpskom kupu" u rukometu, održanom u Banjaluci, predsednik Rukometnog saveza Republike Srpske i odbornik SNSD u Skupštini grada Banjaluka, Marinko Umićević, izazvao je buru svojim neprimerenim komentarom o gradovima u Srbiji. U svom obraćanju, Umićević je izrazio nezadovoljstvo zbog održavanja događaja u manjim gradovima u Srbiji, koristeći izraz koji je uvrijedio mnoge.

- Vidimo se, ako Bog da, dogodine u Srbiji. Ali hajte u Novi Sad, neka se i oni malo potroše. Nemoj da idemo u Loznicu, tamo, šta ja znam, po onim nekim vuko*ebinama. Mi smo se potrudili da se ovo održi, zahvaljujući predsedniku Miloradu Dodiku, pomogao finansijski, on je to naplatio - izjavio je Umićević usred prenosa na RTS.

 

 

Istina, pokušao je komentator da "pokrije" taj snimak i da poklopi zvuk, ali kasno. Sve se jasno i glasno čulo, a komentator je samo sedno uzdahnuo i blago osudio ovaj neprimeren gest.

Očekivnao, ova skandalozna izjava odmah je naišla na osudu u javnosti, a mnogi je smatraju neprimerenom za jednog zvaničnika koji bi trebao zastupati sportski duh i saradnju između gradova i zemalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading