LEPI MIĆA PRETI POLICIJOM! Nastao karambol na Pinku, evo sa kime je sada zaratio!

Autor:

Zadruga

29.08.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledateljka Mira je pokušala svima da podigne energiju, ali je naišla na problem s pevačem.

LEPI MIĆA PRETI POLICIJOM! Nastao karambol na Pinku, evo sa kime je sada zaratio!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć su u emisiji "Narod pita" Na Pink televiziji gosti bili Lepi Mića i Maja Marinković, bivši učesnici rijalitija Elita, pa je u studiju bilo vrlo turbulentno. Naime, u jednom trenutku je Mića ušao u klinč sa gledateljkom koja se uključila u program, pa je zapretio da će pozvati policiju. 

Gledateljka Mira je pokušala svima da podigne energiju, ali je naišla na problem s pevačem.

Foto: printscreen/RTV Pink

Lepi Mića

 

Uključila bih se kako bi malo podigla sve, malo je i publika zaspala. Mićo vi ste stvarno jedan pametan čovek i u pravu ste većinu stvari koje govorite. Ona prethodna što se uključila je jedna bolesnica i nju ne treba više uključivati.

Foto: printscreen/RTV Pink

Lepi Mića

 

- Ma neka je živa i zdrava ali stvarno neke stvari prelaze granicu i evo sad joj govorim da ću je prijaviti policiji za uznemiravanje, tako sa budalama ide - rekao je Mića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

- Majo ti si jedna velika kraljica, najpametnija koja može da postoji u Eliti, mogu da ti pljunu pod prozor. Meni je samo žao što nisi pokazala zube i što si nasela na Stanislava, ne razumem kako si mogla da budeš sa onim mutavcem, pola stvari ga ne razumeš kad priča. Maki ožemo te nasmejanu i nemoj nikome da polažeš račune, jedan se otegao drugi protegao - rekla je gledateljka.

- Ne treba prebacivati krivicu na njega, ipak nismo čuli celu priču, ja sumnjam da su urađene neke stvari koje nisu uredu. Malo mi to sve smrdi da je ona zvala Luku i pričala sa njim znači postoji neki problem - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading