ZVER IZ SOMBORA: Brutalno zakucavanje Nikole Jokića! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić pokazuje zašto je MVP.

ZVER IZ SOMBORA: Brutalno zakucavanje Nikole Jokića! (VIDEO)

Foto: Prinstscreen

U Sloveniji se trenutno od košarke oprašta Goran Dragić, legendarni reprezentativac Slovenije, ali i igrač brojnih klubova. On je u Stožicama priredio i prijateljsku utakmicu između legendi, a jedan od njih je i Nikola Jokić koji je zakucavanjem oduševio!

Nikola Jokić, poznat po svojoj izvanrednoj košarkaškoj inteligenciji i tehničkoj nadmoći, iznenadio je sve prisutne svojim neočekivanim potezom. Naime, Jokić je tokom meča bacio loptu na tablu, zatim se munjevitom brzinom zaleteo ka košu i, na opšte oduševljenje, brutalno zakucao. Ova neobična akcija definitivno je iznenadila mnoge, budući da se Jokić retko viđa u ulozi atletičnog zakucavača.

Osim što je svojim zakucavanjem izazvao uzbuđenje među prisutnima, Nikola Jokić je imao priliku da zaigra u istom timu sa još jednom košarkaškom zvezdom - Lukom Dončićem. Ova dva igrača, koji predvode svoje nacionalne selekcije i ostavljaju dubok trag u NBA ligi, zajedno su demonstrirali svoje impresivne veštine na terenu, što je dodatno oplemenilo ovaj poseban događaj.

Oproštaj Gorana Dragića od košarkaške scene svojom je emotivnošću i značajem privukao pažnju kako ljubitelja košarke, tako i sportskih entuzijasta širom sveta. Prisustvo Nikole Jokića, njegovo neobično zakucavanje i zajednička igra sa Lukom Dončićem, samo su dodatno obogatili ovaj veoma poseban događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading