DOBRO POZNATI POTEZ: Jokić drugi put ove godine na isti način nasamario Dončića! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić i Dončić napravili šou.

DOBRO POZNATI POTEZ: Jokić drugi put ove godine na isti način nasamario Dončića! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Luka Dončić i Nikola Jokić

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je u središtu pažnje na oproštajnoj utakmici slovenačke košarkaške legende Gorana Dragića. Publiku je oduševio svojim majstorskim potezima na terenu, ali i van njega. Jedan od trenutaka koji je izazvao veliku pažnju bio je kada je Jokić izveo sjajno zakucavanje, pri čemu je sam sebi asistirao. Ovaj potez je još jednom potvrdio njegovu izuzetnu košarkašku inteligenciju i veštinu.

Međutim, pravi šou usledio je kada su se Jokić i Luka Dončić našli zajedno na terenu. Njihova izuzetna košarkaška harizma došla je do izražaja kroz neviđene poteze i akrobacije koje su izvodili pred oduševljenom publikom. Kamere su sve vreme bile uperene ka njima, beležeći svaki trenutak njihove igre i interakcije. Takođe, zabeležen je i trenutak kada je Jokić "maltretirao" svog kolegu iz NBA lige, što je izazvalo smeh i simpatije među prisutnima.

Prvo ga je "napao" tako što ga je nežno lupio flašom po glavi, a zatim ga je isprskao vodom, što je izazvalo opšti smeh i dobro raspoloženje među svima prisutnima. Ovaj neobičan potez samo je dodatno naglasio Jokićevu šaljivu i neobuzdanu prirodu, koja ga čini omiljenim kako među saigračima, tako i među navijačima.  

 

Jokić je još jednom pokazao da je ne samo vrhunski košarkaš, već i zabavan i harizmatičan lik van terena, čime je osvojio simpatije mnogih ljubitelja košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading