SKANDALČINA VEKA! Aneli Ahmić uhvaćena u LAŽI? Bivša zadrugarka raskrinkala AFERU sa Asminom!

Autor:

Zadruga

06.08.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka progovorila je na koji način je Aneli Ahmić prevarila naciju!

SKANDALČINA VEKA! Aneli Ahmić uhvaćena u LAŽI? Bivša zadrugarka raskrinkala AFERU sa Asminom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Javnost je danas ostala u šoku kada se pojavila informacija da je bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" AnelI Ahmić otišla u policiju kako bi tražila zabranu prilaska njenom bivšem Asminu Durdžiću

Aneli je u intervju za domaće medije otkrila zbog čega će tražiti zabranu prilaska u policiji za Durdžića:

Foto: Republika, Printscreen/Pink TV

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

- Šta reći o tati monstrumu? Ja ne znam šta da kažem o tom monstrumu, nije Asmin i nije Alibaba... Takvi su najgori, takvih se treba plašiti. To su ljudi koji su bolesni, koji ne treba da budu na slobodi. Ja počinjem da ga se plašim i preduzeću mere da zaštitim sebe i svoje dete. To što je rekao za ubistvo, da sam htela da se bacim sa detetom... - započela je Aneli za Pink, pa nastavila:

- Nora je ulepšala moj život i ona je moj smisao života. Ona je ceo moj svet i tako nešto da kaže osoba sa kojom sam živela tri godine... Ako je to tako, kako je živeo sa ludom ženom? On laže kao i uvek, patološki lažov i monstrum - govorila je Ahmićeva, pa otkrila da li će tražiti zabranu prilaska.

Sada se na Instagram profilu oglasila bivša zadrugarka Jelena Batos koja je iznela tvrdnje da Ahmićeva ne zna kako dobro da laže:

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Batos progovorila o Aneli Ahmić

 

- Napravim ja sebi kafu da popijem na miru i pre odlaska kući uđem i vidim ovo. Ogledam snimak i pitam se, Bože, zar ova žena još se nije naučila da kada laže da barem to malo bolje radi...? Mislila sam da moji snimci njene kontradiktornosti će stati na put nakon završetka, ali ona mi konstantno daje materijala! Ovaj nisam mogla prećutati, jer ovakve žene ne zaslužuju da budu u istom košu kao ostale žene koje strahuju za sebe i svoju decu, ugroežene majke i požrtvovane majke - napisala je Jelena na Instagram profilu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading