EVO KAKO JE DOŠLO DO MASOVNE TUČE DELIJA I GROBARA: Zbog ovog PRLJAVOG poteza, navijači Zvezde nisu ni SLUTILI na opasnost

Autor:

Sport

19.07.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su bile uplašene od prizora

EVO KAKO JE DOŠLO DO MASOVNE TUČE DELIJA I GROBARA: Zbog ovog PRLJAVOG poteza, navijači Zvezde nisu ni SLUTILI na opasnost

Foto: Instagram/moj_beo_grad

U noći između četvrtka i petka, naselje Konjarnik bilo je poprište sukoba navijača.

Sve se odigralo na uglu ulica Mis Irbijeve i Vojislava Ilića nedaleko od tržnog centra "Beo Shoping centar" gde su navijači upotrebili štangle i baklje.

Kako nezvanično saznajemo, proverava se mogućnost da je do sukoba došlo tako što su navijači Partizana bili obučeni u majice Crvene zvezde, a da je onda usledila masovna tuča. Navodno su grobari delijama napravili neočekivanu sačekušu na taj način, presreli ih sa namerom da ih napadnu, pa se kasnije situacija totalno otela kontroli.

Komšije su uplašene pozvale policiju i usnimile delić tuče, a nakon incidenta, tri mladića su primljena u Urgentni centar u Beogradu sa teškim povredama glave i tela. Prema informacijama povređeni su identifikovani kao Aleksandar D. (24), Luka B. (24) i Aleksandar Đ. (33).

Navodi se da su povređeni policiji ispričali da su šetali ulicom kada su iznenada napadnuti, te da ne poznaju napadače niti znaju razlog ovog brutalnog obračuna. Međutim, ove tvrdnje se trenutno proveravaju, s obzirom na to da su snimci koje je zaplenila policija otkrili korišćenje baklji i štangi tokom sukoba.

Da podsetimo, takmičarska 2024/25 godina u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala startuje danas (petak 19. jul) kada će biti odigrane i prve dve utakmice u borbi za bodove. Na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu, kragujevački Radnički 1923 sa početkom od 19 časova dočekuje pančevački Železničar, dok će dva sata kasnije na stadionu u Humskoj ulici Napredak iz Kruševca biti "domaćin" ekipi Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading