ŠOKANTNO OTKRIĆE JELENE ĐOKOVIĆ: NOVAK ME NAZVAO I REKAO DA NEĆE VIŠE DA IGRA TENIS! Nole zbog OVOGA bio na pragu povlačenja iz sporta

Autor:

Sport

19.07.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sahranio je jedan deo sebe tom odlukom"

ŠOKANTNO OTKRIĆE JELENE ĐOKOVIĆ: NOVAK ME NAZVAO I REKAO DA NEĆE VIŠE DA IGRA TENIS! Nole zbog OVOGA bio na pragu povlačenja iz sporta

Foto: Tajnug/AP

Posle patnje u 2024. godini tokom koje je Novak Đoković redom rano ispadao sa Australijan Opena, te Mastersa u Indijan Velsu, Monte Karlu, Rimu, Ženevi, svi su očekivali da će nakon predatog meča Kasperu Rudu na Rolan Garosu i operacije kolena ovo biti neuspešna godina u kojoj će Nole najaviti svoj kraj karijere. Ali, opet je dokazao da ga nikad ne treba otpisivati i ušao u finale Vimbldona, utišao bezobrazne navijače u više navrata, još jednom proživeo dečji san i sa elegancijom i u stilu učinio celu naciju po ko zna koji put najponosnijom. 

Međutim, sve je to moglo da padne u vodu da se pre devet godina odlučio na potez koji je mogao sve da promeni, otkrila je njegova supruga Jelena.

Republika

Foto: Profimedia

Jelena i Novak

- Imao je problem sa laktom još u oktobru 2015. godine, nakon Australijan opena, nije se moglo izbeći, morao da ode na operaciju, ako želi da igra tenis - ispričao je Novakov agent, a onda se Jelena nadovezala:

- Operacija je bila protiv njegovih uverenja. Sahranio je jedan deo sebe tom odlukom. Onda je otišao na Indijan Vels i izgubio je svoj meč. Kada je izgubio na Rolan Garosu, rekao je da više neće igrati tenis. Izgubio je poverenje u sebe. Pozvao me je i rekao da ne vidi svrhu da igram, ako vas tu nema - otkrila je Jelena Đoković i dodala:

- Uvek je put popločan verom. Moraš verovati svom telu, svojim mogućnostima, svom oružju. Nikad nije igrao za slavu i pare, uvek zbog toga da oseti život u potpunosti, ja sam u to zaljubljena, to volim kod njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading