FUDBALERI PARTIZANA OVO NIKADA NISU DOŽIVELI: Stanojević i ekipa ulaze u nepoznato, kako li će se snaći?

Autor:

Sport

19.07.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezonu 2024/25 otvaraju Radnički 1923 i Železničar, pa na teren izlaze NApredak i Partizan.

FUDBALERI PARTIZANA OVO NIKADA NISU DOŽIVELI: Stanojević i ekipa ulaze u nepoznato, kako li će se snaći?

Foto: partizan.rs

Nova sezona Superlige počeće danas duelima između Radničkog 1923 i Železničara iz Pančeva, odnosno Napretka i Partizana, ali ako se po jutru dan poznaje nije dobro. Oba ova susreta imaju neverovatan kuriozitet kojeg ćemo se nagledati u sezoni pred nama, a to je da utakmice neće biti odigrane ni u Kragujevcu ni u Kruševcu.

Zbog izgradnje novog "Čika Dače", Radički će svoje domaće mečeve igrati u Leskovcu na novoj Dubočici, pa tako i danas, dok će Napreda dočekati Partizan na stadionu crno-belih u Humskoj. Zašto, verovatno nikome nije jasno, tek izabranici Aleksandra Stanojevića će verovatno postati prvi fudbaleri u istorji kluba koji će biti u gostujućoj svlačionici. Pod uslovom da ne pogreše vrata, što bi bilo logično da se desi, pa da obe ekipe uđu u svlačionicu za domaćine na podno istočne tribine.

Republika

Foto: FK Partizan

Navikli da nose gostujuće dresove: Fudbaleri Partizana

Ili će se možda Kurševljani osećati kao gosti pa prepustiti svlačionicu crno-belima, što bi, gledajući propise, bilo kršenje pravila. Doduše, pola organizacije meča je na teretu Partizana, umesto samo da se pojave kao gosti.

Međutim, ni drugi susret neće biti bez peripetija. Radnički 1923 će svoje mečeve ove sezone kao domaćin igrati u Leskovcu, pa će i on faktički svaki put morati na put.

Republika

Foto: Starsport

Stadion Dubočica

Fudbalerima TSC desiće se u četvrtom kolu isto ono što i igračima Partizana danas, biće gosti na svom novom stadionu. Naime, dok se sređuje "Karađorđe" u Novom Sadu, Vojvodina će biti domaćin u Bačkoj Topoli, pa i fudbalerima TSC čiji je to stadion u četvrtom kolu. Videćemo ko će umeti da "ubode" pravu svlačionicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading