NOVI UČESNICI ELITE 8 UHVAČENI NA PINKU: Otkriveni svi detalji TAJNOG ulaska, produkcija sprema HAOS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata imena se vraćaju na rijaliti imanje!

NOVI UČESNICI ELITE 8 UHVAČENI NA PINKU: Otkriveni svi detalji TAJNOG ulaska, produkcija sprema HAOS! (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Rijaliti šou-program "Elita 7" privukla je veliku pažnju gledalaca kraj malih ekrana, a kako je Milica Mitrović, direktorka zabavnog programa televizije Pink, nedavno najavila da je konkurs za nove učesnike osme sezone "Elite" otvoren, milionski auditorijum jedva čeka da sazna ko će se u septembru useliti na velelepno imanje u Šimanovcima. Međutim, fanovi popularnog TV formata neće morati previše da čekaju, jer se polako otkrivaju imena koja će se uskoro naći pred kamerama.

Naime, kako se saznaje, blizanci Mika i Giba Vasić, koji su postali poznati po svojim učešćima u rijaliti programima, odlučili su da se navodno vrate pred kamere nakon duže pauze. Međutim, ovog puta se predstavljaju pod imenima Ana i Ivana, nakon što su uložili novac od zarade iz rijalitija u operaciju promene pola.

- Ana i Ivana napravile su kratku pauzu od medijskog eksponiranja i vreme su pametno iskoristile. Ipak, u poslednjem periodu se dvoume da se vrate pred iste - otkriva izvor, prenosi Alo, te nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/radavasic_official

Mika i Giba Vasić ulaze u Elitu 8 kao Ana i Ivana

- Danas su išle u Pink na razgovor i pregovarale o ulasku u "Elitu 8". Velike su šanse da će se pojaviti u Šimanovcima u narednoj sezoni.

Podsećanja radi, kako su preneli domaći mediji, Mika i Giba, danas Ana i Ivana, podvrgli su se operaciji promene pola početkom leta 2022. godine na jednoj privatnoj klinici, a njihovi roditelji, Rada i Rade Vasić, takođe poznati rijaliti učesnici, podržali su njihovu odluku.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mika i Giba Vasić promenili pol

- Mi smo savremeni ljudi, to ne može kod svakog roditelja. Moraš da imaš malo mozga da razmisliš. Kada su mi rekla moja deca šta su, zvao sam ih i poljubio i rekao: "Ćerko, to je lično vaše pravo, šta vi želite da budete to ćete i da budete. Sve što treba za finasije i to, tu su tata i mama - rekao je ranije Rade, na šta se Rada nadovezala:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mika i Giba Vasić sa roditeljima, Radom i Radetom

- Ti si bio blaži, ja sam bila oštrija, priznajem. To sam preživela teže nego što je on. On je mene smirivao, a ja mislim da sam mogla tad i infarkt da dobijem, ali srce mi je izdržalo i nisam ga dobila. Teže sam to podnela, ali kad sam videla i kad smo seli da popričamo, zvala sam tada moju decu i seli smo za sto i rekla sam: "Vaše ponašanje je meni sumnjivo. Kažite šta vas muči u životu". Oni, kada su mi to rekli, sećam se kako mi se okrenulo u glavi, htela sam da se onesvestim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading