ANELI SAOPŠTILA ZVANIČNU ODLUKU PRODUKCIJI: Isplivali DETALJI o BEBI - evo da li će ABORTIRATI!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić saopštila Janjušu da će abortirati!

ANELI SAOPŠTILA ZVANIČNU ODLUKU PRODUKCIJI: Isplivali DETALJI o BEBI - evo da li će ABORTIRATI!

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić

Nakon višesatnog razgovora, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su stavili tačku. Naime, tokom razgovora Aneli je odlučila da prizna Janjuševiću da će izvršiti abortus, što je njega mnogo poljuljalo. 

- Da li ti se beba desila iz ljubavi? - upitao je Janjuš.

- Da! - rekla je Aneli.

- I ja isto! - rekao je Janjuš.

Foto: printskrin

Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Da li misliš da ova ljubav ima perspektivu! - upitala je Aneli.

- Ne! - rekla je Aneli.

- Da li misliš da može imati? - upitao je Janjuš.

- Da si me pitao pre 15 dana rekla bih drugačije! - rekla je Aneli.

- Dobro, eto nek bude. Ja bih tebe uvek prihvatio! - rekao je Janjuš.

Foto: printskrin

Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Nije zdravo da imam decu sa dva različita čoveka! - rekla je Aneli.

- Ja mogu da budem tvoj čovek! - rekao je Janjuš.

- Ja tebi govorim da ću se ja očistiti jer nije dobro da imam dete sa dva različita oca! - rekla je Aneli.

- Ti si našla sa mnom da se zajebavaš! - rekao je Janjuš.

Nedavno je Janjušev sugrađanin otkrio šta misli o takmičaru ,,Elite".

- Moja majka više prati, ona gleda to, pratim i ja usput. Mislim da je on zaslužio pobedu posle toliko godina, da donese pobedu u Prijepolje. Ja navijam za njega, a posle njega mi je Ša (smeh). Što se tiče veze, ne mogu ništa da ti kažem, ja sam sa njim drug od detinjstva, ja njega zamišljam sa njegovom ženom, vidim ih uvek zajedno, iako nisu zajedno. To je njihovo, ne bih da ulazim u njegovu vezu, nije mali čovek. Kad se sa mnom druži, nema žena...Bili smo nas dvojica drugari, braća, prijatelji, priđu devojke da se slikaju, a vi novinari bolje znate od mene - kaže Janjušev sugrađanin za Pink i dodaje:

- Ne znam šta da kažem za trudnoću, ipak sam ja pevač, nisam doktor (smeh). Sad to nisam ispratio, čuo sam, ali nisam ispratio. Ja bih voleo da se njegov brat oženi, taj gubitak je nenadoknadiv, ali će Bog dati neke lepše stvari, treba verovati. Nisam ih u zadnje vreme video, ali moram da odem kod njih na kafu. Ja kod njih ulazim bez kucanja, svi smo bili uz njih kada se ovo desilo, što je normalno... Ja sam izgubio tatu, svi te teše, ali koliko to čovek prima u tom trenutku?! Hvala svima koji su uz čoveka u tim trenucima da ga malo ohrabre... Bilo im je teško, verovatno teško, mislim, kako je meni što je on brat od mog druga, a ne kako je braći i roditeljima. Ne znam za tu trudnoću šta je i kako je, volim decu, deca nisu ništa kriva, a ako nešto ima od toga, neka je sa srećom!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
bravo

18.06.2024 23:56

Aneli sto ce ti dete klosara, kockara, beskicmnejaka i drogerasa

Melanija

19.06.2024 12:29

@bravo - A što je vama Bošnjacima najvažnije: - genocidnog Srbina... Budimo iskreni od kako je usvojena Srebreničke Deklaracije Aneli i njena porodica su se drastično promenili. Ovo je gore nego kada su gasili kamere da bi se Dejan molio Alahu.

Marko

19.06.2024 21:58

@Melanija - nacionalisto ubi steta je da zive olosi ko ti Pises gluposti i lazi. Daleko si ti od istine. Tvoja istina se zove mrznja i nacionalizam Bas intresuje Aneli i njene politika ko tebe i nastrani ko ti. Da Aneli interesuje politika ne bi bila sa Janjusom i imala decka druge vere kao i sestra joj Svi mi imamo pravo sta ce mo biti i u kojeg Boga da verujemo pa i Dejan. Ovako nesto samo mogu napisati neuracunljivi. Mi iz Srbije smo mnogo drugaciji od vas ne gledamo ljude po veri ni boji koze ko vi iz Rsrpske Tesko zemlji u kojoj si po cemu ti vidis da komentar piso neko od Bosnjaka-muslimana evo ja nisam musliman pa delim sa njim -njom misljenje za olosa foliranta Janjusa Ne gledaj ljude po sebi olupini kojoj je zivot pakao