MONSTRUOZNI DETALJI NAKON SMRTI JANJUŠEVOG BRATA: Uživo na Pinku RASKRINKAN do kraja, PORODICA NE ŽELI da čuje za njega!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena najskandaloznija stvar o Janjušu!

MONSTRUOZNI DETALJI NAKON SMRTI JANJUŠEVOG BRATA: Uživo na Pinku RASKRINKAN do kraja, PORODICA NE ŽELI  da čuje za njega!

Foto: Republika, Instagram

Milena Kačavenda, poznata po svom oštrom jeziku i iskreno mišljenju kada je u pitanju komentarisanje rijalitija i njenih cimera, sada je odlučila da iznese svoj stav o Marku Janjuševiću Janjušu, nakon informacija koje su došle iz spoljnog sveta o njegovom ponašanju.

Naime, nakon što je Anelina sestra Sita Ahmić prenela da se za vreme izlaska iz rijalitija čuo sa drugim ženama, ona je potpuno klonula duhom i razočarala se u svog rijaliti prijatelja.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš Elita 7

 

Kačavenda se u toj situaciji po ženskoj osnovi solidarisala sa Ahmićevoj, te podsetila na to kako je u sličnoj situaciji i Marinkovićeva prošla kao bosa po trnju.

- Razlika između situacije sa Majom i Aneli je jedino što je Maja bila napolju. Čovek je navodi na to da abortira, to bi bila njegova želja. Omanulo mu se. Nju mogu da razumem kao ženu što je tražila pilule protiv trudnoće. Svi ovi smradovi izađoše na videlo. Čula sam da je komentarisao što sam stala na stranu trudnice. Ja to radim naravno kao žena glumica i da skupljam poene kod naroda. Ovo je folirant, on se zakačio za nju i pravi je budaletinom. On mrsi mu*a, ovo je jedan smrad uz kog sam ja bila devet meseci. Jedva čekam da izađem napolje da vidim da li je pisao drugim devojkama da idu na večeru nakon što su mu saučešće izjavile - rekla je Milena, čime je zabila "nož u leđa" svom nazovi prijatelju, pa kasnije kad je čula da je Ena tužila Aneli još dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7

 

- Moramo da se podsetimo da je Janjuš uneo Enine gaće u rijaltii. On se zakačio na priču, proklizao mu jedan sper*ić, mirio se u određenim trenutcima. On je mislio da ću ja da mu duvam u b*lju, ne pada mi napamet. Ova konjina raspala koji mora da se pravda Osmanskom carstvu.

Podsetimo, nedavno se Janjuševa baka javila Pinku, gde je otvorila dušu i poručila da ne želi da priča o njemu, nakon smrti brata Mihaila je nastavio da ređa skandale u rijalitiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading