JANJUŠ TREBA DA POBEDI, NORMALNO JE DA IMA I ŽENU I ŠVALERKU: Šok-intervju najboljeg druga bivšeg košarkaša, a evo šta u Prijepolju kažu za Aneli i TRUDNOĆU!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored pevača koji se druži s učesnikom "Elite", o situaciji Marka Janjuševića se izjasnila i komšinica, koja se sa njim zna još od detinjstva.

JANJUŠ TREBA DA POBEDI, NORMALNO JE DA IMA I ŽENU I ŠVALERKU: Šok-intervju najboljeg druga bivšeg košarkaša, a evo šta u Prijepolju kažu za Aneli i TRUDNOĆU!

Foto: youtube.com/pink.rs/instagram

Najbolji drug Marka Janjuševića Janjuša iz Prijepolja Atkom Kahrovićem, koji je po zanimanju pevač, progovorio je o njegovom učešću u "Eliti", njegovom odnosu sa Aneli Ahmić, ali i sa bivšom suprugom Enom.

On je na početku šokirao izjavom da je u njihovom mestu normalno da muškarac pored žene imaju i ljubavnicu.

Oni su sada u žalosti, tako da...Bili smo svi utučeni, malo je mesto Prijepolje - rekao je Janjušev drug u emisiji "Premijera - vikend specijal", pa se osvrnuo na njegovo ponašanje u rijalitiju:

- To je njegov problem, mi smo takvi, pored supruge mi uvek imamo švalerku!

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Janjušev najbolji drug Atko Kahrović navija za njega do pobede

On je zatim ispričao kako je celo Prijepolje bilo uz Janjuševu porodicu kad ih je zadesila tragedija, pa priznao da on Marka i dalje vidi sa majkom njegove ćerke Krune.

- Moja majka više prati, ona gleda to, pratim i ja usput. Mislim da je on zaslužio pobedu posle toliko godina, da donese pobedu u Prijepolje. Ja navijam za njega, a posle njega mi je Ša (smeh). Što se tiče veze, ne mogu ništa da ti kažem, ja sam sa njim drug od detinjstva, ja njega zamišljam sa njegovom ženom, vidim ih uvek zajedno, iako nisu zajedno. To je njihovo, ne bih da ulazim u njegovu vezu, nije mali čovek. Kad se sa mnom druži, nema žena...Bili smo nas dvojica drugari, braća, prijatelji, priđu devojke da se slikaju, a vi novinari bolje znate od mene - kaže Janjušev sugrađanin i dodaje:

- Ne znam šta da kažem za trudnoću, ipak sam ja pevač, nisam doktor (smeh). Sad to nisam ispratio, čuo sam, ali nisam ispratio. Ja bih voleo da se njegov brat oženi, taj gubitak je nenadoknadiv, ali će Bog dati neke lepše stvari, treba verovati. Nisam ih u zadnje vreme video, ali moram da odem kod njih na kafu. Ja kod njih ulazim bez kucanja, svi smo bili uz njih kada se ovo desilo, što je normalno... Ja sam izgubio tatu, svi te teše, ali koliko to čovek prima u tom trenutku?! Hvala svima koji su uz čoveka u tim trenucima da ga malo ohrabre... Bilo im je teško, verovatno teško, mislim, kako je meni što je on brat od mog druga, a ne kako je braći i roditeljima. Ne znam za tu trudnoću šta je i kako je, volim decu, deca nisu ništa kriva, a ako nešto ima od toga, neka je sa srećom!

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Drugarica Marka Janjuševića iz Prijepolja ne vidi budućnost za njega i Aneli 

Pored pevača iz Prijepolja, o Janjuševoj situaciji se izjasnila i jedna njegova komšinica, koja se sa njim zna još od detinjstva.

- Mogu da kažem sve pohvale, za mene je dobar komšija i dobar drug, šaljivdžija, ima smisao za humor - rekla je drugarica iz Prijepolja, pa prokomentarisala to što je Marko napravio Aneli dete u rijalitiju:

- Nisam bila baš za to, ima veliku ćerkicu, ali eto, desilo se, od Boga je. Mislim da oni (Aneli i Janjuš) neće opstati. I Boris njegov brat je legenda, volim ga. Sve pohvale za njih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading