ZGADILA SAM TI SE OTKAD NOSIM TVOJE DETE: Aneli optužila Janjuša da je OTKAČIO ZBOG TRUDNOĆE, a evo kako je on upetljao Miljanu Kulić u njihov ODNOS!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši par vodi rat do istrebljenja, novi šok-detalji isplivali na videlo!

ZGADILA SAM TI SE OTKAD NOSIM TVOJE DETE: Aneli optužila Janjuša da je OTKAČIO ZBOG TRUDNOĆE, a evo kako je on upetljao Miljanu Kulić u njihov ODNOS!

Foto: Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official

Bivši košarkaš Marko Janjušević posvađao se na krv i nož sa Aneli Ahmić zbog toga što je stala na stranu Miljane Kulić, iako je ona, kako Janjuš tvrdi, vređala njegovog mrtvog brata. 

On je izneo niz uvreda na Miljanin račun, a onda je njihov sukob prerastao u okršaj sa Aneli. Tokom nominacija tamičari su imali priliku da iznesu mišljenje o Kulićki i Lazaru Čoliću Zoli, te da odluče kome žele da vide leđa.

Republika

Foto: printskrin

Marko Janjušević Janjuš zaratili zbog Miljane Kulić

Međutim, Janjuš je tokom izlaganja ušao u verbalni sukob sa Miljanom i Aneli Ahmić.


- Dosta vremena smo proveli napolju, a ja retko provodim vreme sa učesnicima, ima samo par osoba. On je napolju jako veliki džek, neko ko nije škrt, šta poželiš on bi ti to ispunio. Dosta puta smo napolju bili zajedno, zna kako smo provodili vreme u etno-selu. On je svestan da ima probleme iz kojih treba da izađe i nadam se da ima dovoljno godina da će da prestane sa problemima. Što se tiče ljubavnog života mnogima nije jasan. On treba što pre da se izgubi iz ove zemlje i da krene novi život. Ovo što mu se dešava sa dotičnom, ne mogu da je nazovem ženom, ne treba da mu padne na pamet da ima bilo kakav odnos. Doveo si sebe u situaciju da ti se ljudi smeju, a to ne zaslužuješ. Imaš kvalitete i pametan si. Ona je za mene najgora osoba svih vremena koju sam upoznao. Imao sam sukobe ove godine, ljudima bih dao krv posle svih svađa, a njoj ne bih dao ništa, ne bih je ni pogledao. To je jedina osoba koju pogledao ne bih ne znam šta da joj se desi. Osoba mi psuje ćerku, govori da će Car i Zola da ne kažem šta da joj rade. Ona meni peva pesme za brata - govorio je Janjuš.

- To je notorna laž - odbrusila je Miljana.

Republika

Foto: printskrin

Miljana Kulić saoseća sa Aneli Ahmić

- Psuj me, vređaj me... Žena je u stanju da Mileni i meni u najgorim situacijama vređa, njoj majku. Ti si najveće smeće, on ako bude sa njom neću da ga pogledam. Ja se kunem u grob mog brata da će ova osoba (Aneli) da ima kontakt sa mnom samo za dete, slušala je kako mi vređaš dete i rekla da si super - nastavio je Janjuš.

- Ovo je još jedno dodatno pranje. Našao je razlog, kakve veze ja imam sa tvojom ćerkom? Nisam to čula - rekla je Aneli.

- Sramote najveće koje postoje. Ne mogu više da te smislim, gadna si mi kao i ova što te hvali - poručio joj je Janjuš.

Republika

Foto: printskrin

Marko Janjušević Janjuš precrtao Aneli za sva vremena

- Postala sam ti gadna otkako si saznao da nosim tvoje dete - uzvratila je Aneli.

- Šaljem ovo g*vno. Rekla mi je sinoć da se ponašam kao da mi se obesila mačka. Ja šaljem ovo smeće - rekao je bivši košarkaš.


- Ja sam slaba na Aneli jer sam to doživela tri puta. Spremala sam se da idem u Derventu, isto i Beč, šta mi je sve ovde pričao. On dete ne bi gledao kao ni ovaj. Nije istina da sam mu vređala dete i brata, to je notorna laž - zaključila je Miljana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading