OVO JE PRAVI DOKAZ LJUBAVI: Dok se Aneli i Janjuš "kolju" u rijalitiju, Asmin Staniji priredio novo iznenađenje - na ovo bi svaka devojka PALA (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.06.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alibaba na ruku urezao Stanijin lik!

OVO JE PRAVI DOKAZ LJUBAVI: Dok se Aneli i Janjuš "kolju" u rijalitiju, Asmin Staniji priredio novo iznenađenje - na ovo bi svaka devojka PALA (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, youtube.com/AmiG Show, youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/Zadruga Official

Zadruga

Dok se u "Eliti" danima odvija drama između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, koji su u rijalitiju napravili bebu, njen bivši partner Asmin Durdžić  napolju i dalje na sve moguće načine iskazuje ljubav Staniji Dobrojević

Naime, Alibaba je rešio da sliku svoje drage u koju se već mesecima zaklinje ureže u kožu i zauvek je nosi na svom telu. Kao dokaz ljubavi, Durdžić je istetovirao Stanijin lik na ruci.

Kako je Pink objavio, Asmin je posetio jedan tattoo centar gde su mu nekoliko sati pažljivo i detaljno radili portret. Crtež devojke koja neverovatno podseća na poznatu starletu, urađen je umetnički, a preko usta je naslikana bandana i crna ruža.

Inače, otkako je osvanula vest da je Aneli ostala trudna sa Janjušem, Asmin se oglasio i poručio da im želi sreću, te da će o svemu vezano za svoju ćerku Noru sa Ahmićevom rešavati na sudu. On čak nema ništa protiv da njegovo dete živi sa njom i njenim rijaliti dečkom, kad izađu napolje, te istakao da bi se možda sa Janjušem bolje i sporazumeo, pa bi on umesto Aneli mogao i da mu predaje dete kad je bude uzimao da sa njom provede svoje vreme. Međutim, ubrzo zatim su krenule žestoke svađe između trudne Aneli i bivšeg košarkaša, pa je i dalje upitno da li će ona uopšte da rodi dete ili će se ipak odlučiti za abortus. U međuvremenu se pokrenula priča da Ahmićeva priželjkuje da se posle "Elite" vrati bivšem, za kog je u više navrata izjavila da je manje zlo od Janjuša. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading