ASMIN ĆE POLUDETI KADA BUDE VIDEO OVO! Stanija napravila totalni HAOS - gore društvene mreže zbog OVOG poteza!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević pokazala da izgleda kao bomba!

ASMIN ĆE POLUDETI KADA BUDE VIDEO OVO! Stanija napravila totalni HAOS - gore društvene mreže zbog OVOG poteza!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naša poznata starleta Stanija Dobrojević, poznata po svojim avanturama i ljubavnom trouglu sa Asminom Durdžićem i Aneli Ahmić, poslednjih meseci privlači pažnju javnosti. Nakon boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, Stanija se vratila u Srbiju i putem društvene mreže Instagram podelila niz "storija" sa svojim boravkom na Tari.

Stanija Dobrojević je poslednjih meseci bila u centru pažnje zbog ljubavnog trougla sa Asminom Durdžićem i Aneli Ahmić. Nakon povratka u Srbiju iz SAD, gde je provela određeni vremenski period, Stanija se sada nalazi na Tari sa članovima svoje porodice.


Danas, 15. juna, Stanija je putem Instagrama podelila niz "instastorija" sa svog boravka na Tari. Ona je sa svojom porodicom uživala u raftingu, srpskim specijalitetima i vinu. Stanija je poznata kao ljubitelj putovanja i avantura, te nije iznenađenje što je odlučila da provede vreme na ovom prelepom planinskom području.

U svojim objavama, Stanija nije propustila priliku da pokaže svoje izvajano telo, pozirajući u minijaturnom bikiniju. Ovo je izazvalo pažnju javnosti, posebno zbog istaknutog silikonskog poprsja.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

 


Stanijin boravak na Tari definitivno je privukao pažnju javnosti, a njeni pratioci na društvenim mrežama imali su priliku da uživaju u njenim avanturama putem "instastorija".

Naime, Asmin je rešio da sliku svoje drage u koju se već mesecima zaklinje ureže u kožu i zauvek je nosi na svom telu. Kao dokaz ljubavi, Durdžić je istetovirao Stanijin lik na ruci.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Жена змај

16.06.2024 21:46

Није истетовирао лик него очи.