POSVAĐALI SE ZBOG MAČKE, JEDAN ZAVRŠIO BEZ OKA, PA NAPRAVIO HAOS: Ubio brata i snaju, pa zapalio kuću! Detalji užasa u Širokači

Autor:

Svet

29.06.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portalu Crna-Hronika javio je Almirov prijatelj koji je još u šoku šta se desilo u porodičnoj kući Česira

POSVAĐALI SE ZBOG MAČKE, JEDAN ZAVRŠIO BEZ OKA, PA NAPRAVIO HAOS: Ubio brata i snaju, pa zapalio kuću! Detalji užasa u Širokači

Foto: Dnevni avaz/E.Tihak, Printscreen/Youtube/LICA UBICA

Presinoć oko 21:00 sat izbio je požar na porodičnoj kući u ulici Žagrići, a stanovnici ovog sarajevskog naselja su pre požara čuli pucnje iz vatrenog oružja. Prema još uvek zvanično nepotvrđenim informaacijama, reč je o dvostrukom ubistvu, paljenju kuće i suicidu.

Portalu Crna-Hronika javio je Almirov prijatelj koji je još u šoku šta se desilo u porodičnoj kući Česira.

“Almir i Muamer su bili vrhunski vodoinstalateri. Radili su zajedno dok se nisu posvađali. Ceo problem je nastao zbog tog bratskog sukoba koji je počeo zbog mačke koju je Emira, Muamerova supruga donela u porodičnu kuću u kojoj su svi zajedno živeli.

Nakon svađe oko mačke, Muamer je pretukao mlađeg brata Almira koji je par meseci ležao na KCUS-u i tom prilikom, zbog teških telesnih povreda izgubio je i oko te je nakon toga Almir sa suprugom Mersihom izbačen iz porodične kuće.

Nakon što je izgubio oko, izgubio je i posao jer nije mogao raditi vodoinstalaterski posao kako treba, a pogotovo nije mogao raditi sa Muamerom.

Otišao je da živi kod tasta s tim da se i s njim posvađao, pa je sa svojom nevenčanom suprugom otišao da živi kao podstanar. U svoju kuću se nije mogao vratiti jer je očekivao da će ga brat opet napasti.

Gubitak oka i zabrana da živi u svojoj porodičnoj kući su bile okidač za sve. Par meseci je valjda čekao da počini to, pisao je na Facebook-u, mi smo mu govorili da ne čini nikakve gluposti, ali niko nije očekivao da će uraditi ovo. Tuga” – izjavio je Almirov prijatelj za portal Crna-Hronika koji je želio ostati anoniman.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Suzana

29.06.2024 15:04

Kako je sirota macka?