ANITA PECKALA IVANA PRED SVIMA! Zavađeni cimeri nastavljaju da prave haos! Evo što su se sada raspravljali!

Autor:

Zadruga

03.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita, koja je ovonedeljni vođa, u toku podele budžeta iskoristila je priliku da pecne Marinkovića i kaže mu da je loš čovek i još gori otac.

ANITA PECKALA IVANA PRED SVIMA! Zavađeni cimeri nastavljaju da prave haos! Evo što su se sada raspravljali!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici "Elite" Ivan Marinković i njegova cimerka Anita Stanojlović opet su se pokoškali za crnim stolom. Naime, Anita, koja je ovonedeljni vođa, u toku podele budžeta, iskoristila je priliku da pecne Marinkovića i kaže mu da je loš čovek i još gori otac, pa se on odmah branio.

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković i Anita Stanojlović

 

- Sve sam rekla o tebi, mislim da si loš čovek i katastrofa otac. Koristio si dete zarad rijalitija, nisi čestitao detetu rođendan. Jelena ne može da bude bolja od tebe čim je prihvatila tebe, ne znam kako može da pravi decu s tobom. Ja ne bih mogla da budem s tobom, mnogo loše mišljenje imam o vama - rekla je Anita.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

 

- Žao mi je što si dobila oca u vidu rijalitija i što si dobila kuma, mislim da si jedna divna majka, da si osoba koja je pokazala mnogo kvaliteta. Smatram da je svaki relevantan učesnik dostojan odgovora, nadam se da ćeš u vidu klipova potkrepiti svoju podelu. Nadam se da ćeš mi reći da sam dobar čovek u budućnosti. Ovo što sam uspeo da čujem mislim da nisi osoba koja ima pravo bilo kome da kaže kada je roditeljski instinkt u pitanju - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

 

- Ti ne znaš da je tvoja žena plakala i pričala nekome da se plaši da ima decu sa tobom - rekla je Anita. 

- To je Đedović izmislio sada, izvrnuo je moje reči - rekla je Jelena.

- Ljudi mogu da kažu kakva ti je podela, ovo je užas. Volela bih da se tvoja bajka završi srećnim krajem - rekao je Ivan.

- Ne možeš da se vodiš time šta bi bilo kad bi bilo. Možeš da mi kažeš da sam loša ili ovakva ili onakva, ali ovo ne prihvatam - rekla je Jelena.

 BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading