ZBOG OVOGA JE MARIJA DISKVALIFIKOVANA IZ ELITE: Divljala kao ZVER po imanju, pa RASKRVARILA CIMERA! Obezbeđenje je odmah dohvatilo (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jezive scene u rijalitiju morala je da bude sankcionisana!

 

 

Urgentnom odlukom Velikog šefa učesnicima je saopšteno da je takmičarka Marija Malivuk diskvalifikovana iz rijaliti šou-programa "Elita", te da će po ugovoru koji je potipisala sa čelnicima televizije Pink morati da isplati vrtoglavu kaznu u iznosu od 50.000 evra. Kako u pismo o vesti o njenoj diskvalifikaciji koje je pročitala ovonedeljni vođa, Jelena Ilić Marinković, nije navedeno zbog čega je kontroverzna takmičarka izbačena sa imanja u Šimanovcima, na društvenoj mreži Instagram je osvanuo skandalozni snimak koji ukazuje na mogući razlog hitne reakcje produkcije popularnog TV formata.

Naime, nakon što je napustila zatvor, Malivukova se vratila u Belu kuću, te odmah započela sukob sa Urošem Stranićem, kojeg je u naletu besa fizički napala i pocepala mu lične stvari, te mu tom prilikom zadala i povredu i raskrvarila ga.

Marija je zatim divljala po imanju u Šimanovcima, a onda i nazvela cimera "kopiletom". Pripadnici obezbeđenja su sada već bivšu učesnicu pratili u stopu, nakon čega je udaljena iz rijalitija, a pismo Velikog šefa o njenoj diskvalifikaciji je poslato takmičarima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Marija Malivuk napala Uroša Stanića

Podsećanja radi, sada već bivša učesnica "Elite", Marija Malivuk, tokom prethodne večeri završila je u zatvoru zbog fizičkog nasrtanja na svoju cimerku, Snežu Jovičić, zbog čega ju je bezbeđenje odmah opomenulo i odvelo iza rešetaka, kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja.

Takmičari rijalitija komentarisali su šta se desilo, te otkrili i kako je došlo do sukoba koji je, naposletku, rezultirao Marijinom diskvalifikacijom.

Marija ju je gađala pre toga - prokomentarisao je Anđelo.

I, šta se desilo? - pitao je Lepi Mića.

Sada je u zatvoru valjda - prokomentarisala je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

24.05.2024 18:25

Verujte da me nijedna vest u proteklih par meseci nije obradovala kao ova...ona je svojim ponašanjem, neopoštovanjem, vulgarnim jeziko odavno to zaslužila...Mićina štićenica...zašto se sad ne založi za nju...jezičara, prostakuša...hodajuće zlo...

Milan

24.05.2024 21:29

A kada ga je Maja zverski istukla onda nije bila izbačena. Nažalost nisu aršini za sve isti.