ŠA JE NOVA MAJA MARINKOVIĆ! LUPAO GLAVOM O ZID ZBOG MIONE! Ronio gorke suze, ona plakala zbog njega! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pusti me, molim te. Ne dolivaj ulje na vatru. Ubijaš me, ženo, samo me pusti - kazao je Ša u besu.

ŠA JE NOVA MAJA MARINKOVIĆ! LUPAO GLAVOM O ZID ZBOG MIONE! Ronio gorke suze, ona plakala zbog njega! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović posvađali su se ponovo sinoć tokom žurke, pa je reper u jednom trenutku dok je besneo lupo glavom o ivicu zida, u naletu besa.

- Što plačeš? Nisi plakao kad si sve ono izrekao, a sada plačeš. Nemoj da se blamiraš - kazala je Miona.

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Pusti me, molim te. Ne dolivaj ulje na vatru. Ubijaš me, ženo, samo me pusti - kazao je Ša, koji je potom počeo da urla iz petnih žila, da bi na kraju lupio glavom o ivicu zida.

Mioni je sve toliko bilo mučno da posmatra, da je na kraju otišla i sklonila se, ali to Nenada nije sprečilo da nastavi da viče, te su na kraju došli i neki njegovi cimeri da ga smiruju.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović van sebe zbog Nenada 

 

Podsećamo, otkako se bivši dečko Mione Jovanović Stanislav Krofak pojavio u "Eliti" sve oči ostale su uprte u njih dvoje ne bi li se razotkrila neka nit među njima koja ih i dalje veže. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović van sebe zbog Nenada 

 

Svi se sećaju pogleda i osmeha nekadašnjih ljubavnika, koje su razmenili odmah po Panterinom ulasku u Belu kuću, a kasnije su i po mnogim Stanislavovim i Mioninim gestovima i komantarima mnogi primetili da se oni i dalje međusobno štite. 

Međutim, tek sada su dali povoda da se veruje u neke pretpostavke koje su fanovi ostavljali u komentarima ispod klipova iz rijalitija da sve vreme koriste i tajne signale kojima komuniciraju dok su pred kamerama. 

Foto: prinskrin

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Naime, posle jedne scene kao u filmu, dok se Nenad Aleksić Ša svađao sam sa sobom, nakon što ga je Miona oduvala, Stanislav je stao iza njenih leđa, skinuo se i počeo sa teningom dok je njegovo izvajano telo izbilo u prvi plan.

Njen pogled kad je izvrnula vrat da ga ošmeka je sve rekao, odnosno samo potvrdio ranije sumnje da oni imaju način da budu u kontaktu i u ovakvoj situaciji u kakvoj su se sada našli. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

29.05.2024 10:38

On je oboleo. Psihijatrijski je slucaj. Ne od Mione. Najpre od Tare pa na dalje. Ali, ono sto je meni strasno ke da se Miona juce zaklela u brata da voli Sa. Tesko njoj.