OVO JE SVE ZANIMALO: Evo kada Novak igra naredni duel!

Autor:

Sport

02.06.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta u popodnevnom terminu.

OVO JE SVE ZANIMALO: Evo kada Novak igra naredni duel!

Foto: www.profimedia.rs

U ponedeljak na stadionu Filip Šatrije publika će imati priliku da uživa u meču Novaka Đokovića, koji će igrati treći po redu u dnevnom programu. Njegov rival biće Fransisko Serundolo, 27. teniser sveta, a meć neće početi pre 15 časova.

Ovaj susret očekuje se da bude veoma zanimljiv, s obzirom na to da se Đoković i Serundolo do sada nisu sastajali na terenu. Argentinac Serundolo je u prethodna tri kola turnira uspeo da savlada Hanfmana, Mišolića i Tomija Pola, te će biti zanimljivo videti kako će se suprotstaviti najboljem teniseru sveta.

Pre Đokovićevog meča, na programu su dva meča ženskog singla. Program počinje od 11 časova, a prvi susret na terenu Filip Šatrije biće između Jelene Ribakine i Jeline Svitoline, dok će se nakon toga sastati Arina Sabalenka i Ema Navaro. Očekuje se da će ovi mečevi dodatno zagrejati atmosferu za nadolazeći meč Novaka Đokovića.

Večernji program na stadionu Filip Šatrije rezervisan je za sudar Aleksandera Zvereva i Holgera Runea. Ovo će svakako biti meč koji će privući pažnju ljubitelja tenisa, s obzirom na to da će se sastati dva vrhunska tenisera.

S druge strane, na stadionu Suzan Lenglen, drugom po veličini na Rolan Garosu, takođe će biti zanimljiv teniski program. Redom će se sastati Avanesijan – Paolini, De Minor – Medvedev, Gračeva – Andrejeva i Fric – Rud. Očekuje se da će ovi mečevi dodatno obogatiti teniski doživljaj za publiku na Roland Garrosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading