ANĐELO RANKOVIĆ PECKAO MATORU KRIŠOM! Ovo planira da uradi sa Anitom što pre! Pričao o planovima posle rijalitija!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo hoću da se sve ovo sa Anitom po pitanju našeg braka sredi i okonča, pričala je Matora.

ANĐELO RANKOVIĆ PECKAO MATORU KRIŠOM! Ovo planira da uradi sa Anitom što pre! Pričao o planovima posle rijalitija!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici Elite Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora napravili su scenu u dvorištu nakon što je on rekao da devojku Anitu Stanojlović planira da vodi kući odmah posle rijalitija, a zbog ovih reči Jovani nije bilo svejedno. Naime, kako su Jovana i Anita još uvek u braku zvanično, Matora izvlači najdeblji kraj u rijalitiju jer je supruga vara sa nekada dobrim drugom.

Foto: pixabay.com, TV Pink/printscreen,ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić,ATAImages

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

 

- Anita i ja ozbiljno planiramo da vezu popnemo na viši nivo. Ono što ne mogu da sakrijem svakako je to da planiram posle finala da je vodim kući. Moji znam da će da je prihvate, ubeđen sam u to, a koliko vidim, i njoj je cilj da se skrasi pored mene - rekao je Anđelo, a Matora je sa dozom ironije komentarisala:

Foto: ATa images, Pink

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović sa mamom i Anđelo Ranković

 

- Super si ti ispao kao moj prijatelj nekadašnji. Ne znam samo kako ste mogli sve ovo da uradite ispred mene, ali pokazali ste pravo lice. Dobra stvar je što niste samo meni pokazali, već i milionima ljudi koji sve ovo uredno gledaju. Ne planiram više ništa, niti, sa vama želim da nastavljam kontakt posle ovoga. Samo hoću da se sve ovo sa Anitom po pitanju našeg braka sredi i okonča. Da se agonija završi, pa će sve biti dobro. Sebi sam ovde pokazala koliko sam jaka, tako da iz cele priče izađe i nešto dobro. Moji kod kuće sigurno nisu u miru posmatrali sve ovo, pogotovo mislim da su skroz promenili mišljenje prema Aniti, ali to je zasluženo. Za mene je žena koja je puna ljubavi, a ne neko ko je nezreo i ko ne zna šta će od sebe i sa sobom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading