OTKRIVAMO! EVO ČIME SE BAVE ĆERKE POZNATIH U SRBIJI! Jedne troše tatine pare kao da sutra ne postoji, dok su neke skromne i vredne!

Autor:

Zabava

18.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasiju Ražnatović, Unu Čolić, Đinu Džinović na društvenim mrežama predstavljaju luksuzan život kojim žive

OTKRIVAMO! EVO ČIME SE BAVE ĆERKE POZNATIH U SRBIJI! Jedne troše tatine pare kao da sutra ne postoji, dok su neke skromne i vredne!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/Jadranka Ilic, instagram, pixabay.com

Deca poznatih često se spominju u negativnom kontekstu, najviše zbog primera pojedinaca koji se razmeću bogatstvom i moći koje nisu stekli sami, već isključivo zahvaljujući uspešnim roditeljima, pogotovo kada je reč o poznatim osobama. Dok su s jedne strane naslednici skromni i vredno rade i pored bogatstva roditelja, ima i onih koji žive za sve pare trošeći nemilice, a sve to pokazuju na društvenim mrežama na kojima ih prate milioni ljudi.  

Una Čolić je mlada influenserka

Ćerka Zdravka Čolića Una ima 22 godine i trenutno studira. Iako još uvek nema zanimanje, na Instagramu je prati preko 44.000 pratilaca, te nema sumnje da od toga profitira. Svakodnevno objavljuje fotografije s putovanja po svetu, na kojima uživa sa prijateljima, kao i u skupim brendovima.

Foto: Instagram.com

 

Čuveni pevač se često šali da je Una popularnija od njega:

- Una je sada popularnija od mene, ima svoje obožavaoce. Šalu na stranu, sve je to dobro, neka je - rekao je on.

Anastasija Ražnatović zaštitno lice modnog brenda
Za razliku od Une, Anastasija Ražnatović dugo se bavila pevanjem iako je karijeru stavila na pauzu zbog udaje za fudbalera Nemanju Gudelja, s kojim živi u Španiji.

Foto: Instagram.com

 

Paralelno s pevanjem, Anastasija je i zaštitno lice jednog brenda.Sudeći po njenom Instagramu Anastasija trenutno živi život supruge fudbalera. Inače prvu pesmu izdala je još 2018, a u prošlosti se bavila i manekenstvom. 

Đina Džinović dizajnerka u povoju
Ćerka Harisa Džinovića Đina ima 20 godina i veoma je atraktivna. Na Instagramu i Tik-toku je veoma popularna, a njeni snimci imaju na stotine hiljada pregleda. Inače, mlada influenserka studira modni dizajn, baš kao i njena majka Melina. Iako je nesumnjivo veoma talentovana, često se govori da samo troši tatine pare. Na meti je negativnih komentara i zbog navodnih plastičnih operacija koje je radila.

Foto: Instagram.com

 

Veoma često se hvali luksuznim putovanjima i krpicama koje koštaju po nekoliko prosečnih srpskih plata, ali za negativne komentare ne haje i nastavlja po svome.


Maša Terzić osnovala modni brend
Maša Terzić je ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde i jednog od najuspešnijih fudbalera na ovim prostorima Zvezdana Terzića. Nikada nije krila da je glavna mezimica u porodici i da je uvek bila u centru pažnje. Još kao tinejdžerka zavolela je modu da bi pre dve godine osnovala svoj modni brend mashaxwolf.

Foto: Instagram.com

Dospela je u žižu javnost kad se saznalo da se zabavlja s Veljkom Ražnatovićem. Veza nije dugo potrajala, a sada je udata i ima sina.


Ema Bregović likovna umetnica u Francuskoj
Muzičar Goran Bregović ima tri ćerke Emu, Unu i Lilu, koje žive u Parizu, gde se slavni muzičar preselio još pre tri decenije. Najstarija Ema ima 25 godina i likovni je umetnik. Završila je poznatu likovnu akademiju u Nantu. Zanimljivo je da se o druge dve Bregovićeve ćerke Uni i Luli skoro ništa ne zna.

Foto: instagram ema bregovic

 

 

Ivana Mišković Karić poslovna žena i glava porodične firme
Ivana, ćerka jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji Miroslava Miškovića, od oca je nasledila dar za biznis, pa je vremenom postala jedna od najupešnijih poslovnih žena i glava porodične firme. Sa suprugom Goranom Karićem ima skladan brak, bez turbulencija, decu čuva od znatiželjne javnosti, a glamurozni život živi daleko od medija.

Republika

Foto: instagram ema bregovic

 

Aleksandra Popović bavi se manikirom
Uprkos tome što joj otac Saša Popović i ima milione i važi za jednog od najmoćnijih u svetu medija i estrade, Aleksandra Popović živi skromno i povučeno, a njeno ime nikada nisu pratili skandali.

Foto: Republika.rs

 

Poznato je samo da je napustila fakultet da bi se posvetila sopstvenom biznisu koji nema nikakve veze s profesijom njenih roditelja. Aleksandra je, uprkos mogućnosti da studira gde god poželi, završila kurs za manikir.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading