"BRAT MI JE TRAUMATIZOVAN" Isplivala još jedna drama žrtve londonskog monstruma (VIDEO)

Autor:

Svet

03.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monco je sebe opisao kao "mistika i muzičara", a komšije su ga opisale kao "duha" koji je živeo sam i nije imao prijatelje.

"BRAT MI JE TRAUMATIZOVAN" Isplivala još jedna drama žrtve londonskog monstruma (VIDEO)

Foto: YouTube/The Telegraph/Printscreen

Markus Arduini Monco (36) optužen je za ubistvo Danijela Anjorina (14), pokušaj ubistva još dvoje ljudi i ranjavanje nekoliko osoba u severoistočnom Londonu u utorak.

Među povređenima je Henri de los Rios Polanija (35), koji je spavao sa suprugom i četvorogodišnjom ćerkom kada je Monco provalio u njihov dom.

Na sudu je rečeno da je Monco upao u njihovu spavaću sobu vičući o Bogu i napao Henrija.

Henrijeva sestra Džesika rekla je da je njen brat zaštitio svoju porodicu od napada i da je zadobio duboku ranu na ruci.

Rekla je da je njen brat "traumatizovan" incidentom, dodajući:

- Veoma sam potresena i ne mogu da verujem da se ovako nešto dogodilo. Za nas je on naš heroj. Štitio ih je, moju nećaku i moju snaju. Samo su spavali, otvorili su oči i videli čoveka sa velikom mačetom. Osećao se bespomoćno u trenutku, ali za nas je on naš heroj. Moglo je biti izuzetno gore - rekla je sestra.

Henri, za koga je takođe rečeno da je ranjen u vrat, trenutno se oporavlja od povreda u bolnici.

Džesika je rekla da se njen brat i njegova porodica previše plaše da se vrate u svoju kuću nakon napada i da od tada teško spavaju.

Monco, dvostruki špansko-brazilski državljanin koji živi u Njuhamu, u istočnom Londonu, optužen je da je udario prolaznika Donata Ivulea kada je svojim kombijem udario u ogradu u Hainaultu. Na sudu su rekli da je izašao iz kombija, pretio da će ubiti Donata.

Njegov navodni napad na Henrijevu porodicu dogodio se 15 minuta kasnije, kažu tužioci.

Nakon što je napustio njihov dom, optužen je da je dotrčao do Daniela i prerezao mu vrat pre nego što ga je ubo u grudi dok je ležao na zemlji.

Kada su policajci stigli da pomognu Danijelu, neki od njih su jurili Monca dok je on pružao otpor i sukobio se sa dvojicom službenika.

Monco je sebe opisao kao "mistika i muzičara", a komšije su ga opisale kao "duha" koji je živeo sam i nije imao prijatelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading