MIONA DOŽIVELA TRANSFER BLAMA UŽIVO U PROGRAMU: Ša otkrio šta mu sve priča ispod JORGANA, ove reči su kod mnogih izazvale MUČNINU!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Miona JOvanović se ponovo posvađali uživo u emisiji!

MIONA DOŽIVELA TRANSFER BLAMA UŽIVO U PROGRAMU: Ša otkrio šta mu sve priča ispod JORGANA, ove reči su kod mnogih izazvale MUČNINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom prošle noći u emisiji ,,Gledanje snimaka" Nenad Aleksić Ša ušao je u crveno i napao je njegovu devojku Mionu Jovanović zbog njenog izlaganja. Naime, Ša je iznerviralo to što Miona za crnim stolom neće njemu da izjavi ljubav, a kada su van emisija, vrlo često mu to govori, što je ona odmah demantovala. 

- Siguran sam bio da će sedeti pored njega. Ne plašim se ako je pričala istinu te emisije, a ako je kontra i ako je slagala, sada mi je rekla da nećemo pričati u krevetu - rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Sada radi istu stvar i priča da sam ja lažov. Ja sa Nenadom ne pričam o temama ovde, pričamo o nama, odnosu, stalno me pita: "Je l' dolaziš kod mene?" i onda mene razludi kada on kaže ovde za stolom da kažem o čemu pričamo - rekla je Miona.

- Priča mi da me voli, da ne može bez mene ni dan, da ne mogu ja bez nje - rekao je Ša.

- Ja nisam taj tip da pričam nekome da ga volim, da ne mogu bez te osobe i tako dalje, ja sam zatvoren tip...Sedimo za stolom, on kaže: "Zagrli me", ja njemu kažem: "Ne, zagrli ti mene", on meni kaže: "Neću da ti dajem za pravo, da glumiš nešto". Onda kada je žurka, priđe i kaže mi: "Šta?! Nećeš da se ljubiš pred njim" i onda me privuče i poljubi - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svađa

 

- Sve je gorelo, grmi oko nas, mi se ljubakali...Koliko tražim njoj, ona meni isto kaže - rekao je Aleksić.

- Ovo je jako ružno da on priča o stvarima koje sam ja njemu pričala ispod pokrivača. Što smo mi zajedno onda - pitala je Miona.

- Mi se satima ljubimo i grlimo - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading