ŠA SKOČIO NA STANISLAVA! Vanredno stanje u Eliti, nastao HAOS zbog Mioninog MORALA!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama u Beloj kući!

ŠA SKOČIO NA STANISLAVA! Vanredno stanje u Eliti, nastao HAOS zbog Mioninog MORALA!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćnjeg izdanja emisije "Nominacije" u rijaliti šou-programu "Elita" buktala je prava drama, jer su aktuelni učesnici Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak ušli u žestok sukob za crnim stolom. Naime, sve je počelo sa izlaganjem Marka Đedovića, a njih dvojica su skočili na pomen Mione Jovanović.

- Što se tiče Mione i Stanislava, meni su skuvali mozak! Greška Mionina je što je pričala sve ono Ša o Stanislavu, mislim da je Stanislavu nije svejedno za ono što se priča - rekao je Đedović.

- Mi to nismo hteli da se iznese - istakla je Jovanovićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka

- Stanislav je rekao da tera cirkus Ša Mionom - dodao je Marko.

- Meni nije normalno da joj ti određuješ gde da gleda, šta da radi... Ja sam hteo da je ispitam, nisam hteo odmah da je dovedem kući - rekao je Stanislav.

- Ti si rekao da ti nije ozbiljna veza na početku sa Mionom, a onda "dva puta u nju" i kao šala - brecuo se Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka

- Meni se to desilo dva, tri puta, mi smo pričali o deci u šali, a ona je htela da me ponizi i pričala sve kao ozbiljno. Imao sam situaciju sa društvom i nisam mogao da se javim na telefon, i ona me zvala par puta, a trebalo je da sam odem po nju. Pozvao sam je i krenula je da me ispituje, ja sam rekao: "Doćiću po tebe, ako me ne pitaš ništa", i ona je prihvatila, ona bi mi prešla preko svega - rekao je Stanislav.

- I onda si mi objasnio šta se desilo, kad je nešto ozbiljno, naravno da ću razumeti - istakla je Miona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka

- I onda je ušla i pričala sve najbolje o toj vezi, i kad dođe ovako nešto naravno da se neće verovati. Što se tiče razgovora Mione i Stanislava, mislim da je taj razgovor obavljen sinoć u toku emisije, nisu mi bili ogorčeni - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

07.04.2024 14:29

STANISLAV JE PRAVI GOSPODIN...I PO PONAŠANJU, I PO IZGLEDU...KAKVOG REALLITY N...I...K...A...D...NIJE IMAO...SVAKA ČAST PRODUKCIJI, A OVA NJEGOVA BIVŠA, PEVAČICA U POKUŠAJU...UMIŠLJENA, SAMOŽIVA, ZLA...I ONAJ NJEN ISTO TAKO REPER U POKUŠAJU, DA MU NIJE RELLITIYA NE BI IMAO OD ČEGA DA ŽIVI, A PUN JE SEBE, BEZ PODLOGE...PRI TOM IMA GODINE IZA SEBE...NI RODA, NI PORODA...SVAKA ČAST NJEGOVOM BRATU, ALI KAD OSTARI, A BRZO ĆE, SAMO DA NE PADNE BRATANCIMA NA TERET...