SAMOJ SEBI SKOČILA U USTA! Ova obećanja je prekršila Anđela Šparavalo! Kod kuće se krstili kad je ušla u Elitu!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite se pogubila u svojim fikcijama!

SAMOJ SEBI SKOČILA U USTA! Ova obećanja je prekršila Anđela Šparavalo! Kod kuće se krstili kad je ušla u Elitu!

Foto: ST/Dragan Kadić, TV Pink/printscreen

Učesnice rijalitija Elita Anđela Šparavalo ušla je u rijaliti sa nekoliko obećanja, koja je dala sebi još u spoljnom svetu, ali je posle par dana sve prekršila.

Naime, Anđelini roditelji, Aleksandar i Aleksandra, prilikom posete za Novu godinu poručili su joj da neće imati gde da se vrati posle rijalitija, zbog mnogo stvari, od kojih je glavna ta da je ušla u vezu sa cimerkom Bojanom Pavlović.  

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

 

Uprkos molbama roditelja da prestane da ih bruka pred kamerama, kako su sami rekli, Anđela je nastavila po svome i sa vezom sa ženom, iako je tvrdila ranije da je privlače samo muškarci. Ona je poručila da ostaje s Bojanom, te da će svojim roditeljima "sve objasniti" kada bude došla kući, a oni za njena objašnjenja neće ni da čuju.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

Takođe, dosta se pričalo o porodičnim tajnama, tj. čuvenoj vikendici za koju Anđela tvrdi da postoji, kao i da postoji bela garnitura, za šta njen otac, pa i sami dokazi koje su dostavili govore suprotno.

Pričalo se i o onome što je Anđela iznosila, od toga da je ujak, od njene majke brat, koristio psihoaktivne supstance, pa sve do dede koji se šlogirao.

Isto tako, govorila je da ne voli tetovaže i mišiće, da bi u rijalitiju maltene u svakom razgovoru sa Bojanom Pavlović šaputala da joj se sviđaju slike koje je uradila na svom telu, kao i da bi trebalo više da vežba jer bi tako bila zgodnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

31.03.2024 14:27

Ova devojka izbruka porodicu , a i samu sebe za sve pare, strasno! Cim izadje ,roditelji treba da je vode kod nekog doobroog psihijatra !

Crvenkapa

31.03.2024 15:30

@Vesna - Zakasnili su. Nisu imali vremena, mnogo su radili.😋