MAJA POTKAČILA ANELI! PODSETILA JE NA RANE RADOVE! Stanislav posle ovih reči na aparatima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka je bila bez dlake na jeziku!

MAJA POTKAČILA ANELI! PODSETILA JE NA RANE RADOVE! Stanislav posle ovih reči na aparatima! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković potkačila je cimerku Aneli Ahmić zbog toga što se već duže vreme priča da joj se sviđa Stanislav Krofak, bivši dečko Mione Jovanović, iako još nije raskrstila šta ima sa Markom Janjuševićem Janjušem. 

Starleta je rekla da Ahmićka tek sada pokazuje svoje pravo lice, kao i da će tek u budućnosti da se vidi kakva je kao osoba.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

- Sve što sam pričala za Aneli sada vidite ispred sebe. Marko Janjušević je bio igračkica, sad je bacila oko na Stanislava i tako to ide kod nje. Jasno nam je svima šta joj je cilj, a za mene je pričala sve najgore. Toliko gadne stvari da je to za sud! Sad se jasno vidi kakva je situacija i da su uloge malo okrenute - rekla je Maja, pa je dodala:

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

 

- Devojka otvoreno flertuje sa Stanislavom i misli da smo mi sisali vesla i da to ne možemo da primetimo. Jadno je sve ovo što radi, čak neću ni da gledam u nju dok ovo pričam jer znam koliko je ona meni moralisala, a ispala je samo gora.

Podsećamo, Marko Janjušević Janjuš odlučio je da raskine sa Aneli Ahmić posle svađa koje su imali. On je izbacio Aneli iz sobe za rehabilitaciju, a potom joj je poručio da ga ostavi na miru, da je prestao da je voli. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

 

Aneli je doživela nervni slom, pa je počela da peni na Janjuševića, a on kako se osećao loše, sve vreme je terao Ahmićevu iz prostorije. Ono što je Aneli povredilo jeste što joj je Janjuš tražio da pogazi zakletvu da se neće pomiriti sa njim, budući da se zaklela u dete, a sada je to pogazila. 

Kako su kasnije gledaoci saznali, razlog njihovog raskida bio je Stanislav Krofak, koji je napravio opštu pometnju svojim ulaskom u Elitu, a Aneli Ahmić je on zapao za oko, što je i Janjuš primetio, pa je odmah odlučio da prekine vezu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lol

26.03.2024 10:06

Maja crkava od muke, ode Car ode Janjus a ona moze samo da vredja i laprda, ne voli je niko.