PANTERA UHVAĆEN U AKCIJI SA MIONOM: Dokazi izašli na videlo, Ša podivljao kao MANIJAK!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašao snimak koji govori više od 1000 reči!

PANTERA UHVAĆEN U AKCIJI SA MIONOM: Dokazi izašli na videlo, Ša podivljao kao MANIJAK!

Foto: TV Pink/printscreen

U toku današnje emisije "Gledanje snimaka" učesnici su imali prilike da vide video-klip u kojem je Stanislav Korfak uhvaćen kako baca pogled ka bivšoj devojci Mioni Jovanović, a svi su željno iščekivali reakciju Nenada Aleksića Ša, koja je bila iznenađujuće mirna. Kako reper kaže on to na snimku nije primetio, ali ga je više puta uhvatio da pokušava da joj se približi u kazinu i da je otvoreno merka.

- Pa gledam sve isto ovde, ništa nju possebno, tu sam - rekao je Stanislav.

- Ovaj klip je posmatranja, pogleda Stanislav video sam, kada ode u wc pogleda je. Meni je to i logično, shodno svemu što pričaju, meni je to logično, ja ne mislim da su tu čista posla i da su emocije ugašene, Miona je i sama rekla da misli da su emocije pristune. Miona je potpuno nejasna, prva opcija je da nije ni ona čista sa emocijama, a druga je da je ispala go*no i da sada kada bi se bolje ponašala prema Stanislavu da bi se oprala, ali nijedno nije dobro po Nenada - rekao je Marko.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

- Uzmi slike vaše i zalepi gde su naše - rekao je Ša.

- Ma ajde beži tamo - rekla je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović komentariše Mionu i Stanislava

Reper je nakon toga pred svima poručio Jovanovićevoj da na slikama koje su stigle sa bivšim izgleda kao miš i da nije lepa, dok pored njega cveta, pa je cimerima čak predložio da donese njihov album sa slikama koji su napravili fanovi da bi sve uverio da je jača ljubav između njih, nego ona koju je imala sa Panterom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading