ŠOK-BOMBA FILIPA CARA: Ozvaničio pomirenje sa Aleksandrom, pa doneo novu odluku!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car su ozvaničili pomirenje, pa doneli novu odluku u vezi ćerke.

ŠOK-BOMBA FILIPA CARA: Ozvaničio pomirenje sa Aleksandrom, pa doneo novu odluku!

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", uskoro će postati majka i vrši poslednje pripreme za dolazak prinove. Nikolićeva planira porođaj za četiri nedelje u Narodnom frontu, gde će je poroditi načelnik jednog od odeljenja te bolnice, na čijoj je privatnoj klinici vodila trudnoću. Takođe, razmatra da li će odabrati epidural, budući da se ne plaši bola i nada se da joj neće biti potreban.

Jedno od pitanja koje je intrigiralo mnoge jeste čije prezime će nositi njihova ćerka. Kako prenosi Alo, Filip, otac deteta, nedavno je otkrio da će njihova ćerka nositi prezime Car. Iako bi voleo da dete nosi njegovo prezime iz razloga autentičnosti, ne protivi se tome da kada odraste, sama odluči čije prezime će nositi. Filip ističe da mu je žao što beba neće odrastati sa oba roditelja, ali smatra da to neće mnogo uticati na njen razvoj.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Filipova današnja objava na Instagram profilu iznenadila je sve, a posebno obradovala zajedničke fanove, koji su jedva čekali njihovo pomirenje. Naime, Filip je objavio njihov zajednički snimak, pa se Aleksandri, majci svog deteta, obratio emotivnim rečima:

- Moj ceo svet - glasio je citat u ovom videu, uz pesmu "Živim da te volim".

Odnos Aleksandre i oca njenog deteta Filipa Cara tokom cele njene trudnoće je veoma turbulentan, a pred sam porođaj su rešili da se pomire kako bi u miru dočekali svoju naslednicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading