ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO OPERISANA ZBOG TUMORA: Doktor izneo ŠOK detalje zahvata, hospitalizovana je na 7 DANA!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić dobila rezultate od hirurga.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO OPERISANA ZBOG TUMORA: Doktor izneo ŠOK detalje zahvata, hospitalizovana je na 7 DANA!

Foto: ST/Petar Divac, youtube.com/Zadruga Official

Tokom poslednje sezone rijalitija "Zadruga 6", gledaoci su bili svedoci brojnih estetskih promena učesnika, među kojima se istakla i Aleksandra Nikolić. Plastični hirurg, kome je ova mlada učesnica poverila operaciju usana, otkrio je javnosti sve detalje vezane za ovaj zahvat.

 

Kao što je poznato, estetske operacije su često prisutne u rijaliti programima, ali retko kada se otkrije da je tokom zahvata pronađeno nešto neočekivano. Plastični hirurg je izneo informaciju da je prilikom operacije usana na Aleksandri Nikolić naišao na benigne tumore, te je morao da ih odstrani. Ovo otkriće je izazvalo veliku pažnju javnosti i postalo predmet brojnih razgovora.

- Aleksandra je imala problem zdravstveni, imala je benigne tumore, koje smo hteli da uklonimo, pa smo sve odjednom odradili. Ležala je kod mene 7 dana u bolnici - ispričao je plastični hirurg za Red TV.

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Dragan Milivojević o Aleksandri Nikolić

 


Nakon što je plastični hirurg javno izneo informaciju o beningnim tumorima koje je uklonio tokom operacije usana Aleksandre Nikolić, javnost je bila zatečena. Mnogi su izrazili zabrinutost za zdravlje učesnice, ali su istovremeno i pohvalili hrabrost Aleksandre što je odlučila da podeli ovu intimnu informaciju sa javnošću.

Ovo neočekivano otkriće naglasilo je važnost medicinskih pregleda pre bilo kakvih estetskih operacija. Plastični hirurg je istakao da je redovna provera zdravlja pre zahvata ključna kako bi se identifikovali potencijalni zdravstveni problemi i obezbedila sigurnost pacijenta.

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić

 


Iako je ovo otkriće moglo da bude veoma stresno za Aleksandru Nikolić, ona je odlučila da otvoreno progovori o svom iskustvu. Njena hrabrost u deljenju ove priče može da posluži kao podsetnik svima da je važno voditi računa o svom zdravlju, kao i da estetske operacije treba da budu pažljivo planirane i izvedene uz stručni nadzor.

Ovo neočekivano otkriće tokom operacije usana Aleksandre Nikolić u "Zadruzi 6" pokazalo je da medicinska pažnja prema estetskim zahvatima može da bude od vitalnog značaja. Nadamo se da će ova priča podstaći sve koji razmišljaju o estetskim operacijama da ozbiljno shvate važnost medicinskih pregleda i stručnog nadzora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading