DARIJANOVA PORODICA UGROŽENA, UČESNIKU ELITE STIGLO UPOZORENJE! Zbog veze sa Miljanom strahuje za najbliže!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darijan Radomirović je priznao da strahuje za bezbednost svoje porodice.

DARIJANOVA PORODICA UGROŽENA, UČESNIKU ELITE STIGLO UPOZORENJE! Zbog veze sa Miljanom strahuje za najbliže!

Foto: M.M./ATAImages

Darijan Radomirović nedavno je uplovio u vezu sa Miljanom Kulić, nakon čega su aktivno krenuli da rade na zajedničkom detetu, iako je pre samo nekoliko dana raskinuo dugogodišnju vezu sa Snežom Kušadasi, koja takođe boravi u Eliti.

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", Darijan je priznao da se plaši onoga što je Sneža u stanju da uradi, te da brine za svoju porodicu u spoljnom svetu.

- Plašim se od nje, za svoju porodicu, za svoja kola - rekao je Darijan.

- Ona je krala babi penziju, ja sam se branio, ali ja se ne plašim za sebe, ja se plašim za moju porodicu. Stajala mi je iza leđa, 6-7 ljudi je bilo sa njom, ona je bivša zečica Plejboja - rekao je Darijan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

- Sa Stefani je imao svađu u Odabranima i došla je i rekla mi je šta i kako, ja sam njoj rekla da se pazi - rekla je Sneža.

Podsetimo, tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", Miljana Kulić je saznala da Darijan Radomirović ne želi da živi u Nišu kod Kulića, što ju je veoma razočaralo, s obzirom da je njen sin Željko, kako i sama kaže, jako vezana za njenu porodicu:

Republika

Foto: youtube.com/pink

Miljana Kulić i Darijan Radomirović, Marija i Siniša Kulić

 

- Sedi, sad si us*ao sve.,Moj sin Željko je vezan za moju porodicu, kako i oni za njega. Njemu su svi posvećeni, a ja nikada ne bih dozvolila da odvojim sina od bake, odnosno Marije. Darijana niko ne tera da bude prizetko, ali bih volela da živim u Nišu, jer mi je tamo moja porodica. Ako me voli, mora da se prilagodi. Ja sam se opekla u nekim odnosima iz prošlosti, pravila sam se gluva i slepa, jer sam volela, a to me je koštalo. Darijan mora da e potrudi kako bi imao priliku da upozna mog sina. Ja se za sad osećam poštovano, cenjeno i voljeno i to je tako - kazala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading