JANJUŠ ĆE ZBOG OVOGA ZAUVEK BITI POVEZAN SA POKOJNIM BRATOM: Snimak iz škole koju su obojica pohađali otkriva BOLNU ISTINU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored fudbalskog, tu je i košarkaški teren, na kojem su, kako smo upseli da saznamo na licu mesta, sva trojica strastveno igrali košarku.

JANJUŠ ĆE ZBOG OVOGA ZAUVEK BITI POVEZAN SA POKOJNIM BRATOM: Snimak iz škole koju su obojica pohađali otkriva BOLNU ISTINU! (VIDEO)

Foto: Republika, Instagram

Rijaliti učesnik šou-programa "Elita" i bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš, početkom februara je napustio imanje u Šimanovcima kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu najmlađem bratu Mihailu. On je, podsećanja radi, izvršio samoubistvo vešanjem u iznajmljenom stanu u centru Beograda, nakon čega je sahranjen u rodnom Prijepolju na Kolovratu.

Portal Republika imala je priliku da poseti njihovo naselje u kojem su zajedno proveli detinjstvo i tinejdžerske dane, kao i Osnovnu školu "Milosav Stiković" koju su njih dvojica, kao i srednji brat  Boris, svojevremeno pohađali.

Naime, kako smo odmah mogli da primetimo, škola u koju su braća Janjušević išla, nije preterano velika, s obzirom da se radi o malom mestu, međutim, ima sve što bi jedna obrazovna ustanova trebalo da poseduje. Pored fudbalskog, tu je i košarkaški teren, na kojem su, kako smo upseli da saznamo na licu mesta, sva trojica strastveno igrali košarku.

- Jeste, ovde su išli u školu... Pa, gde drugde, malo je ovo mesto, znate, nemaju drugu školu. Ovde idu sva deca sa Kolovrata, a i iz okoline. Mali je ovo kraj, svi se znamo, pa tako i sve znamo jedni o drugima, ne može ništa ni da se sakrije. Sve se kad-tad pročuje, mala je sredina, znate - započinje priču jedna starija prolaznica za naš portal, te nastavlja:

Republika

Foto: Republika

Teren na kom su braća Janjušević igrala košarku

- Znam Janjuševiće otkad su bili mali. Imam i ja decu njihovih godina, to je ta neka generacija. Iako postoji razlika u godina između njih, držali su se zajedno, pa kako ne, tri brata... Ista je to krv! Igrali su zajedno, svaki od njih je voleo sport, posebno tu košarku... Marko je to posle nastavio, to mu je bila karijera, Mihailo se povukao. To je igrao samo rekreativno, zato i nije toliko porastao kao ostali. Ali voleli su košarku, samo su trčali po betonu i lupali loptom, zajedno sa ostalom decom iz sela. To ih je sve povezalo do kraja života, sigurna sam!

Podsećanja radi, nakon četrdesetodnevnog pomena Mihaila Janjuševića, razgovarali smo sa Janjuševim komšijama, koje su imali reči hvale za bivšeg košarkaša i njegovu porodicu, ali su ga ubrzo osudili zbog veze sa starletom Aneli Ahmić, s kojom je nastavio intimne akcije pred kamerama, iako mu je brat nedavno tragično oduzeo sebi život.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Janjušev brat Mihailo sahranjen je na Kolovratu u Prijepolju

- Mi ga zovemo Marko, on je vama Janjuš, nama je "naš Marko"... Dobar je on čovek, vole ga ovde svi, dobar je komšija. Nema tu šta loše da se kaže, zaista, nijedna loša stvar ne postoji. To je jedna pre svega poštena porodica, njegovi roditelji su divni ljudi i svi ih ovde volimo i cenimo. Divni su, zaista - priča za Republiku jedna komšinica koja je takođe prisustvovala pomenu, dok je druga gospođa bila ogorđena na Janjuševića zbog njegovog ponašanja u rijalitiju pred kamerama:

Nije njemu lako tamo u onom zatvorenom prostoru, ja to znam! Ali nije ispoštovao ni 40 dana od Mihailove smrti, a vratio se onoj opajdari! Rade svašta pred kamerama, gledamo mi sve, ako ne vidimo, pročitamo... Ipak je doživeo veliku tragediju u porodici, trebalo je malo da se suzdrži. Da budem gruba, nije sačekao ni da se ohladi,  Bože me oprosti... Razumete me!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading