BEZ SRAMA I OBRAZA: Janjuš i Aneli ponovo ZGROZILI javnost!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok preokret u "Eliti" izazvao burne reakcije na društvenim mrežama!

BEZ SRAMA I OBRAZA: Janjuš i Aneli ponovo ZGROZILI javnost!

Foto: youtube.com/pink.rs

Danas je došlo do neočekivanog preokreta u ljubavnom trouglu Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković. Nakon žestoke svađe koja je uzburkala javnost, Aneli i Janjuš su se iznenada pomirili i završili u zagrljaju. Mnogi su ostali zatečeni ovom brzom promenom raspoloženja, posebno zbog toga što su njih dvoje nedavno bili u oštroj konfrontaciji.

Nakon burne rasprave koja je obeležila njihov odnos, Aneli i Janjuš su se na neki način izmirili i pronašli zajednički jezik. Ležali su zagrljeni i ćaskali o svađi koja se desila, a njihovi osmesi su govorili više od reči. Ovaj neočekivani preokret ostavio je mnoge u šoku, ali istovremeno je izazvao i veliko interesovanje javnosti za dalji razvoj situacije.

Reakcije javnosti na ovaj neočekivani preokret su podeljene. Dok jedni podržavaju njihovu odluku da prevaziđu nesuglasice i pomire se, drugi smatraju da su njih dvoje pokazali svoje najgore osobine i da nakon svega što se dešavaju nemaju ni najmanje obraza, a ni srama. 

Poznato je da njih dvoje imaju podršku na društvenim mrežama, ali mnogo više hejtera koji žestoko pričaju o njihovom odnosu i imaju brojne kritike jer smatraju da nemaju ponašanje dolično ljudi u četvrtoj deceniji koji kod kuće imaju maloletnu decu, koja imaju priliku da prate na televiziji sve što oni rade pred kamerama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading