NEĆU DA BUDEM DEO TOG CIRKUSA! Oglasio se Taki Marinković nakon priče da je bio intiman sa Teodorom Delić! OVO niste znali!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majin otac neće da se pravi drama!

NEĆU DA BUDEM DEO TOG CIRKUSA! Oglasio se Taki Marinković nakon priče da je bio intiman sa Teodorom Delić! OVO niste znali!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

Otac učesnice Elite Maje Marinković, Radomir Taki Marinković kaže da nije istina da je bio intiman sa Teodorom Delić, aludirajući na priču Bore Santane, koji je izneo te tvrdnje. Bora je na Elitoviziji pričao da je viđao Teodoru u društvu Takija i folk pevača Ere Ojdanića, ali nije hteo da navodi kada se to tačno desilo. 

Kakve to veze ima sa mnom? Nemam ja pojma odakle i da li ona poznaje Eru Ojdanića? Ona je moja drugarica i ništa više od toga. Ja ne želim da učestvujem u njihovim igricama. Mene samo zanima moja ćerka, Teodoru cenim i poštujem i želim i njoj i Bebici svu sreću - rekao je Taki za Pink.rs.

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Delić

 

Podsećamo,Teodora je ove navode prvo želela da demantuje, da bi se izlanula prošle noći i otkrila da je ipak imala nešto više sa Takijem. 

 - Ako pitaš zbog Milice i ono što je rekao Bora za nju, njena priča se poklopila sa njegovom pričom. Što se tiče Teodore, ne verujem da je to istina, postojala bi neka slika, Teodora ne zna ni gde se nalazi taj lokal, što se tiče Erinog unuka, to znam još odavno da su se družili sa unucima - počeo je priču Bebica, a pevač je počeo da se raspituje: 

Je l' tačno što je Bora pričao - pitao je Mića.

Naravno da nije. Bora i Taki su drugari, možda misli da sam ja Takija izdala , pa da vrati. Dešavalo se tu nešto, ali ja ne bih uopšte da se ceo ovaj cirkus nastavlja - rekla je Teodora.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading