TO SE ČEKALO! Oglasio se OTAC mališana kojeg je Novak GRLIO posle pobede! Njegove reči ODJEKUJU svetom!

Autor:

Sport

02.06.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as pokazao veliku plemenitost.

TO SE ČEKALO! Oglasio se OTAC mališana kojeg je Novak GRLIO posle pobede! Njegove reči ODJEKUJU svetom!

Foto: Printscreen/Twitter

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u osmini finala Rolan Garosa, pošto je posle četiri i po časa borbe eliminisao Italijana Lorenca Musetija rezultatom 3:2.

Imao je prvi reket ATP liste ogromnu podršku Srba, ali i domaćih navijača, koji su ostali do sitnih jutarnjih sati, kako bi bodrili našeg asa. U moru fanova, našlo se i nekolicina dece, međutim, jedan mališan skrenuo je posebnu pažnju.

Dečak po imenu Tomi, koji je veran Novakov gledalac mnogim Đokovićevim mečevima, ostao je do kraja kako bi ispratio dramu, dok mu se najuspešniji u istoriji "belog sporta" odužio posle duela sa Italijanom i zagrlio ga, oduševivši ceo svet.

 

 

Prišao je Srbin dečaku i izvadio poklon iz svog ranca - lični znojnik koji je koristio tokom meča. Ovaj gest je sigurno ostavio dubok utisak na dečaka, pružajući mu vredan suvenir i uspomenu, koju će zauvek pamtiti.

Sada se oglasio i Tomov otac, Frenk, izraživši veliko poštovanje i zahvalnost Novaku Đokoviću, zbog gesta koji je načinio, iako su uveliko bili jutarnji sati.

 

 

- Tačno u 3:22 ujutru Novak Đoković je došao da vidi Toma. Imao je sve razloge da se brzo vrati u svlačionicu, ali došao je i to je prelepo jer to ne rade svi šampioni - rekao je Frenk, otac mališana koji je oduševio planetu navijanjem za Noleta u duelu sa Musetijem.

Za plasman u četvrtfinale, srpski as će igrati protiv Franciska Serundola iz Argentine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading