MARIJA KULIĆ RASKRINKALA MILJANU: Ovo je šok istina o njenoj vezi sa Darjanom!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana majka Marija progovorila o ćerkinoj vezi sa Darjanom Radomirovićem!

MARIJA KULIĆ RASKRINKALA MILJANU: Ovo je šok istina o njenoj vezi sa Darjanom!

Foto: Nebojša Mandić, Pixabay.com

Miljana Kulić, poznata po svojim turbulentnim vezama u rijaliti programima, ponovo je iznenadila javnost svojom brzom odlukom da stavi tačku na vezu sa Darijanom Radumirovićem. Nakon samo dva dana veze, Miljana je shvatila da Darijan igra igru s njom i odlučila da ga otkači. U suzama ga je otpratila, ističući da ne želi ponovno proživljavati istu priču iz prošlosti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Darjan Radomirović Elita

Njena majka Marija Kulić odlučila je da razjasni neke stvari, pa je otkrila prave namere svoje ćerke prema Darijanu. Marija je istakla da Miljana nije zaljubljena u Darijana, već da želi da skrene misli i nastavi dalje nakon raskida sa bivšim partnerom, Lazarom Čolićem Zolom.

- Miljana se sigurno nije zaljubila u Darijana. Ona samo želi da skrene misli i krene dalje bez Zole. Lakše joj je da tamo sa nekim provodi vreme, nego da je sama. Ni Darijan, ni ona mi se ne čini da su zaljubljeni - rekla je Marija za Alo! i jasno stavila do znanja da je Miljani lakše da uz nekog drugog skrene misli i konačno zaboravi bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Marija i Miljana Kulić

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno se vratila u rijaliti "Elit" nakon svoje diskvalifikacije i putovanja u Beč, gde se sastala sa bivšim partnerom Zolom i iznela šokantne detalje o njihovom odnosu. Zola je brzo reagovao i demantovao sve njene navode, ostavljajući javnost u šoku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading