ASMIN DURDŽIĆ JE U SEKTI: Janjuš ŠOKIRAO naciju, otkrio sve detalje o Anelinom bivšem - JEZIVO!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš razvezao jezik o Asminu Durdžiću!

ASMIN DURDŽIĆ JE U SEKTI: Janjuš ŠOKIRAO naciju, otkrio sve detalje o Anelinom bivšem - JEZIVO!

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Marko Janjušević Janjuš došao je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića, kako bi prokomentarisao Asmina Durdžića, sa kojim vodi rat, zbog njegove devojke Aneli Ahmić.

Poznato je da i Aneli, i Asmin iznose svoje strane, u kojima demantuju jedno drugo, zbog čega mnogi ne znaju ni šta je istina, ali ima dosta gledalaca rijalitija koji se opredeljuju da veruju i jednog i drugoj strani. 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Dok ne bude sasvim jasno i dok kompletna istina ne bude izašla na videlo, ostaje nam da slušamo sve priče, pa kada se kockice budu sve sklopile, biće jasno ko je sve vreme lagao. Za to vreme, Janjuš brani svoju navodno voljenu devojku, Aneli Ahmić, te je tokom intervjua 

 

- Iskreno, mene nije iznenadilo, čuo sam da se čuje sa svim tim bivšim ljudima iz rijalitija, pravo da ti kažem, nisu ni trag ostavili da bi bili nešto jako, da njihova reč znači. Eto, Miljana kaže da je kontaktirao i njene, da se čuje sa Zolom, da joj je slao neke referata o Aneli, da on nju ubedi kakva je i ko je Aneli. Tako Miljana kaže, da ne bude da ja, ona kaže da je zvao i njenog tatu, mamu... E, onda, okej su, da bi on njoj dokazao, iliti, manipulacijom ubedio Miljanu da je ona katastrofa i da Miljana treba ovde da je napada, grupa ljudi koja je ušla u sektu, šta drugo reći nego da je u sekti? On tvrdi da je istina sve to što se priča. Aneli kaže da liči na njega, dosta stvari mi je ispričala... U šoku je da se to dešava, da ide do te mere, pa joj dođe da je očekivala, pošto je neke druge stvari doživljava i doživljava vezano za njihov odnos, pa što to ne bi doživela - ispričao je Marko Janjušević Janjuš. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading