SA OVIM DEČKOM JE SPAVAO IVAN MARINKOVIĆ: Otkriven IDENTITET - OVO će uništiti njegov brak sa Jelenom?

Autor:

Zadruga

10.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven identitet muškarca sa kojim je Ivan Marinković navodno bio intiman!

SA OVIM DEČKOM JE SPAVAO IVAN MARINKOVIĆ: Otkriven IDENTITET - OVO će uništiti njegov brak sa Jelenom?

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

U rijalitiju "Elita" došlo je do nezapamćenog skandala kada je učesnica Žana Omnie optužila Ivana Marinkovića da je pripadnik LGBT populacije. Ova tvrdnja izazvala je pravu buru i šokirala sve učesnike i gledaoce, ali najveće iznenađenje usledilo je kada je Žana otkrila identitet navodnog partnera frizera čije ime počinje na slovo Š.

Nakon što je iznela optužbe na račun Ivana Marinkovića, Žana Omnie je šokirala javnost otkrićem da je navodni partner frizera čije ime počinje na slovo Š. Ovaj detalj je dodatno podigao tenziju u rijalitiju "Elita" i izazvao brojne reakcije među učesnicima i publikom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Ivan Marinković

 

- U pitanju je frizer, kog ja znam. Nek moj brat zove tog dečka na ime "Š". Bio je stalno pijan i slinav. Patološki lažov. Maltretirao si tri momka zbog toga što se znalo po kraju. Ja sam odrasla u Dalmatinskoj, ja znam sve - rekla je Omnia.


Skandalozne optužbe i otkriće identiteta navodnog partnera frizera izazvali su burne reakcije među učesnicima rijalitija "Elita". Rasprave, spekulacije i sukobi su obeležili naredne dane unutar kuće, dok je van nje javnost bila zainteresovana za svaki detalj ovog kontroverznog događaja.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Žana Omnia

 


Optužbe i otkriće identiteta navodnog partnera frizera imali su značajan uticaj na dinamiku rijalitija "Elita". Ova situacija dovela je do podela među učesnicima, ali i do povećanog interesovanja gledalaca koji su željno iščekivali razrešenje ove neobične i kontroverzne priče.

Skandal u rijalitiju "Elita" označio je prekretnicu u toku ovog TV formata, ali i pokrenuo brojne rasprave o privatnosti učesnika, poverenju i manipulaciji informacijama. Ovo nezapamćeno dešavanje ostavilo je dubok trag kako u samom rijalitiju, tako i u javnosti, koja je pažljivo pratila svaki korak učesnika i razvoj ove intrigantne situacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading