SKANDALOZNA LAŽ SITE AHMIĆ! Pokazala IZNAJMLJENI STAN, istina isplivala na POVRŠINU - Ovo su DOKAZI koji su srušili internet!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pokrenula polemika da je Sita Ahmić iznajmila stan kako bi demantovala Asmina Durdžića.

SKANDALOZNA LAŽ SITE AHMIĆ! Pokazala IZNAJMLJENI STAN, istina isplivala na POVRŠINU - Ovo su DOKAZI koji su srušili internet!

Foto: ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

U poslednjim vestima o rijaliti programu "Elita 7", produkcija Pink televizije odlučila je da poseti stan starlete Aneli Ahmić, koja se trenutno nalazi unutar rijaliti šoua. Naime, kroz stan je ekipu provela Anelina sestra Sita Ahmić, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Međutim, nakon što su fotografije stana osvanule na društvenim mrežama, mnogi korisnici su počeli da iznose tvrdnje da je Sita iznajmila stan i da to zapravo nije njihov dom. Komentari su postali sve okrutniji kako su se pojavljivale tvrdnje o praznim policama i nedostatku ličnih predmeta, što je dovelo do spekulacija o manipulaciji Sita Ahmić.


Na društvenim mrežama su se munjevito proširile vesti o navodnom iznajmljivanju stana i manipulaciji, a komentari su postali sve više usmereni ka osudi ponašanja Sita Ahmić. Ova situacija je navela mnoge korisnike da se zapitaju o istinitosti predstavljenih slika i o pravoj prirodi odnosa između Aneli i Sita Ahmić.

Ove kontroverze su imale značajan uticaj na percepciju gledalaca rijaliti programa "Elita", a nisu izostali ni komentari koji dovode u pitanje autentičnost odnosa unutar samog šoua. Sve ovo je dodatno začinilo već napetu atmosferu unutar i van rijaliti programa, te se očekuju dalji razvoj događaja i reakcije u narednom periodu.

- "Ovo je iznajmljen stan na dan", "Tačno se vidi da nije njen stan, ne zna gde je šta", "Njen stan, a prazan", "Zašto nije otvorila nijedan orman?" - bili su samo neki od komentara, a većinu možete pogledati u galeriji:


Kako će se situacija dalje razvijati i kakve će posledice imati na učesnike rijaliti programa, ostaje da se vidi u narednim danima. Pratite nas za nove informacije i razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Komfor

04.02.2024 20:35

Da li u stanu ima zavesa, tepiha, podnih prostirki, lustera? Da li u stanu gde živi četvoro dece, starija gopođa i majka te dece (a žive prema njihovoj priči komfornoi dobro ) nema ormarića za obuću ? Zašto mnogo obuće stoji na podu pored kreveta gde se spava i udiše se miris te nošene obuće? Da li je moguće da u stanu gde živi četvoro dece nema na podu, komodi, stolu, krevetu (gde god), nema niti jedne dečje igračke, lopte, lutke, olovke, slikovnice, knjige, kape, majice..., bilo čega što upućuje da tu neko živi ? Da li ima šerpi, tava, čaša, voća ili cveća na stolu, čipsa, čokolade...? Jer , kaže žena, tu živi njenih troje dece i Nora. Sve izgleda hladno i sa spuštenim žaluzinama mračno, bez života. Šta su voditelj i ekipa mu snimili? Dva kreveta i bojler?

Odgovori 11 0