ZA MENE SI MRTVA: Janjuš pred izlazak iz Elite ZAPRETIO Aneli, najavio joj PAKAO, ako prekrši OVO PRAVILO!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da nekoliko dana neće biti u Šimanovcima, Janjuš očitao bukvicu devojci, te joj jasno stavio do znanja šta ne sme da radi, dok ga nema.

ZA MENE SI MRTVA: Janjuš pred izlazak iz Elite ZAPRETIO Aneli, najavio joj PAKAO, ako prekrši OVO PRAVILO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Kako se pretpostavlja, Marko Janjušević Janjuš će po svemu sudeći ubrzo ponovo napustiti imanje u Šimanovcima, na par dana, jer se uskoro navršava 40 dana od smrti Mihaila Janjuševića, te će se tada pridružiti svojim najbližima u Prijepolju na Kolovratu, gde je njegov brat sahranjen samo 100 metara od porodične kuće.

Naime, pre nego što će izaći iz rijalitija Janjuš je pričao sa svojom ljubavnicom Aneli Ahmić, te joj zapretio da neće da je vidi pored Danijela Dujkovića Munjeza, budući da su prošli put kada je on bio napolju, postali veoma bliski. 

Republika

Foto: Pink

Janjuš zapretio Aneli da ne sme da priđe drugim muškarcima

- Znaš da ću izaći, nemoj da te vidim pored Munjeza, pa da imamo problem. Bićeš mrtva za mene - rekao je Janjuš, a Aneli je tvrdila da nema šanse da dođe do toga:

- Ne znam kako ću izdržati bez tebe. Znaš koliko si mi potreban, samo ti budi dobar i brzo mi se vrati.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Munjez muvao Aneli dok Janjuš nije bio tu, sada čeka novu priliku

Inače, Janjuš se pre nekoliko dana dirkektno obratio porodici, pogotovo majci, za koju je imao posebnu poruku.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Janjuš izlazi iz rijalitija bratu na pomen

- Ja ću da se obratim majci i da joj kažem da sam dobro, da je sve kako treba. Malo me uhvate neka razmišljanja, ali skrećem to i okrenem se drugim stvarima. Moram da ti kažem da se ne nerviraš za mene i to je to. Vidimo se uskoro - poručio je Janjuš, a zatim se zaustavio, jer od suza više nije mogao da priča, te se okrenuo i uputio nazad ka Beloj kući.

Podsećamo da je Janjuš beseneo na Munjeza kada se vratio u Elitu, zato što je on njegov odlazak iz rijalitija, iskoristio da muva Aneli i da joj se približi. Takođe je pričao kako je on napunio Aneli glavu glupostima.

Republika

Foto: republika

Janjuš sa majkom na sahrani rođenog brata

- Ona je dopustila Munjezu da je ljubi i grli i rekao joj da bi je je*ao i onda ona dođe kod mene i pita šta je to uradila, mislim ne razumem kako ne vidi neke svoje greške. Neprijatno sam se iznenadio i kad je rekla da je završila sa mnom i još kao da joj nisam poslao tortu i cveće. Meni bi bilo mnogo lakše da sam mogao da uđem i da je odmah zagrlim, ali preko nekih stvari ne mogu da pređem. Ja ne želim da me neko na svu muku još pravi i budalom. Još mi je i Munjeza navukla na grbaču da ja treba sa njim da se raspravljam, ja sam sa njim završio za sva vremena, on je kao iznenađen šta ja sve pričam, znači šokiran sam od ovih ljudi ovde - rekao je tada Janjuš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading