ANELINA ĆERKA ŽIVI BEZ GREJANJA I TOPLE VODE, NEMA GDE DA SE OKUPA: Isplivala jeziva istina iz doma porodice Ahmić!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ni ne sluti u kakvim uslovima trenutno živi njena ćerka.

ANELINA ĆERKA ŽIVI BEZ GREJANJA I TOPLE VODE, NEMA GDE DA SE OKUPA: Isplivala jeziva istina iz doma porodice Ahmić!

Foto: Pink

Aneli Ahmić je pre dva dana izvedena iz Elite, a kada se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete.

Stanija se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč:

- Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba! - rekla je Dobrojevićeva.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Ubrzo se u prepucavanje uključio i otac deteta, Asmin Durdžić, koji je odlučio da se vrati na društvene mreže i tamo obelodani sve dokaze protiv porodice Ahmić, a prva na redu bila je Anelina sestra, Sita:

- Slažem se da dete treba da bude pored majke, ali majka je u Eliti, a dete živi bez grejanja i tople vode u kući. Nema gde da se okupa. Kad sam ih molio za normalan odnos, Sita i Grofica nisu htele. I šta sad, Stanija je kriva što je mene podržala? Je li Stanija kriva što su su baka i tetka mog deteta mene najstrašnije vređale i pljuvale, što sam ja pobegao iz te nenormalne familije? Da li je Stanija kriva što Janjuš nosa sliku tuđe dece, umesto svoje Krune? - napisao je Asmin na svom storiju.

On je nastavio da vređa i ratuje protiv Aneline sestre, a kako je i sam najavio - ovo je tek početak, s obzirom da je spreman da iznese sve dokaze.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
iskra

22.01.2024 11:19

Bolesnik! Vidi mu se po ovoj ogavnoj faci. Fuujjjj

Pitanje

22.01.2024 12:53

Ko je ovdje lud? On zna da mu kcer zivi bez grijanja, tople vode,da joj je tetka kako on kaze heroinska ovisnica,da prose po gradskom prevozu i on malu ostavlja u toj sredini kaze dobro joj je uz mamu .Koristi Noru da bi Stanija preko nje i Aneli bila u medijima.Uzima joj auto ,nije ni pomislio da auto treba njegovoj kceri ,Staniju voza u najskupljim autima a kcerka mu ide u gradskom prevozu .Par puta dao alimentaciju i obajavio na tv i radiu i svim medijima ono sto je zakonski mu obaveza.Najgori otac regiona

Шабац

22.01.2024 16:32

Сјашите са човека. Какву прошлост има мајка.тетка и бака. Асмине молим те уради ДНК