SROZANA ANELI PALA U OČAJ: Ne može da se pomiri sa SUDBINOM da ju je Janjuš ŠUTNUO!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da dođe sebi!

SROZANA ANELI PALA U OČAJ: Ne može da se pomiri sa SUDBINOM da ju je Janjuš ŠUTNUO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što se u petak Marko Janjušević Janjuš vratio u rijaliti "Elita" nakon troonedeljnog boravka van imanja, tokom kojeg je proveo vreme sa svojom porodicom kako bi sahranio rođenog brata Mihaila, koji je završio samoubistvo vešanjem, on je saopštio cimerima na imanju u Šimanovicma zbog čega ga nije bilo, a Belom kućom je zavladao tajac.

Verujem da ne znate, reci ću vam sta se desilo i zašto me nije bilo. Ne zapitkujte me puno, tu sam pa ćemo da vidimo. Najveća tragedija, izgubio sam brata. Družićemo se i pričati, toliko od mene. Vi slobodno nastavite, nemate šta više - rekao je Janjušević za crnim stolom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš se vratio u Elitu

Inače, bivši košarkaš je po povratku u rijaliti razgovarao sa Aneli Ahmić i odlučio da definitivno okonča njihovu vezu. Njihov razgovor je bio vrlo neprijatan, a Janjuš je Aneli zamerio što mu je spletkarila iza leđa, nazvavši je lažovom. Nakon svega, Ahmićeva se požalila svojim cimerima koliko joj je loše zbog cele situacije, te izrazila osećaj da ne može da se sabere.

- Ne mogu sebi doći. Šta je ovo, Bože - kukala je Aneli u pušionici. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmič Elita

Podsećanja radi, Aneli Ahmić je istakla da neće odustati od Marka Janjuševića Janjuša.

Meni je ovde jako teško, zbog njega mi je bilo katastrofa. Ne znam kako prebroditi sve ovo, rekao mi je da je svašta saznao za mene, ja nisam znala šta da kažem. Ja sam mu rekla da sam ga sanjala za cveće on ćuti sve vreme, samo mi je rekao da ja plovim svojim putem, on svojim i to je to. Teško mi je da ga gledam kao nekog neznanca, ne tražim ja od njega da budemo u vezi ili bilo čemu, ali volela bih biti pored njega, samo da ćutim i da ga gledam. Rekao mi je samo za robu da pokupim i onda se nadovezao na ostalo što je rekao. Sad mislim da ću biti dosadna ako ga budem obilazila, smaraću ga, biću naporna - istakla je Ahmićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading