JANJUŠEVIĆI NE MOGU DA SE OPORAVE: Svakog dana obilaze Mihailov GROB, potresni detalji iz Prijepolja!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš otkrio kako se njegova porodica nosi sa tragedijom koja ih je zavila u crno!

JANJUŠEVIĆI NE MOGU DA SE OPORAVE: Svakog dana obilaze Mihailov GROB, potresni detalji iz Prijepolja!

Foto: republika, Instagram

Marko Janjušević Janjuš, koji se sinoć vratio u "Elitu", osamio se danas u vešernici, a u jednom trenutku je do njega došao pevač Samir Ramović. Janjuš je otvorio dušu o tragediji koja je njegovu porodicu zavila u crno. Podsetimo, Janjuš je "Elitu" napustio 25. decembra, nakon vesti da je njegov najmlađi brat izvršio samoubistvo vešanjem. Mihailo je sahranjen dva dana kasnije u rodnom Prijepolju.

- Mislio sam da sam imao probleme u životu, ali ništa od toga. Mislio sam da sam imao probleme u životu, ali ništa od toga. Kada mi se ovo desilo, ja ne znam, ova bol... Imao je samo 27 godina, vraćaju mi se sve slike, kada se rodio, kako je rastao. Ne daj Bože niko da doživi sve to. Mora da se živi nakon toga - rekao je Janjuš.

- Moraš da se boriš, imaš dosta osoba koji su tu i koji se bore za tebe, pa moraš i ti za njih - dodao je Samir.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš otvara dušu Samiru Ramoviću

- Imam, moram da se borim, zato sam se i vratio, biće mi lakše ovde. Molim Boga da me nikad više niko ne izvede odavde. Pomislio sam na svašta kada su me izvodili, ali na to nikada nisam. Groblje je na 100 metara od naše kuće, svaki dan smo išli, majka, otac i brat idu i dalje - rekao je Janjuš.

- Treba da ide po redu sve - govorio je Samir.

- Nema reda, brate moj, sve je to ubrzano. Jedem se, brate moj, ne znam šta ću. Sve se desilo, a niko ne zna zašto. Da je imao neki problem, koji god problem da je bio mogao je da se reši - rekao je Janjuš.

- Toliko je sada pitanja - dodao je Samir.

- Toliko je pitanja a odgovora nema, niko ne zna šta je kome u glavi. Ja sam bio u hiljadu problema, ali sam uvek išao dalje, ali nije svako jak. Nisu svi isti - dodao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Janjuš i Mihailo

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading