MENSURU STIGLA OPOMENA IZ SPOLJNOG SVETA: Ovo mu se obilo o glavu, hitno mora da se trgne!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić dobio informaciju iz spoljnog sveta, ovome se nije nadao!

MENSURU STIGLA OPOMENA IZ SPOLJNOG SVETA: Ovo mu se obilo o glavu, hitno mora da se trgne!

Foto: printscreen/RTVPink

Mensur Ajdarpašić ima armiju fanova, kojoj nije jasno zašto je učesnik "Elite" nezainteresovan za dešavanja u Beloj kući. Danas su bile posete porodica, a Mensura su posetili najbliži prijatelji, koji su mu skrenuli pažnju na ponašanje i poručili mu da se trgne, kada je već dobio priliku da bude u najgledanijem rijalitiju.

Mensuru je ovo došlo kao hladan tuš, s obzirom da ni sam nije znao na čemu je i šta se dešava u spoljnom svetu.

Njegova porodica, prijatelji, kao i brojni fanovi, voleli bi da vide onog starog Mensura, a mnogi su zaključili da Ajdarpašiću fali neka devojka, odnosno ljubav, te da je to razlog ovakvog njegovog stanja:

 

- Gas, ti si mašina. Ne mogu da te gledam ovakvog. Želim da budeš mašina kao što si bio, a ne ovakav. Šta je ovo Mensure? Majka te gleda, podržava. Svi su tu za tebe, ali nemoj ovako da se ponašaš - rekao je prijatelj.

- Jasno - dodao je Mensur.

- Kad si već ovde, nemoj da se ponašaš ovako. Nemoj da praviš probleme, ali nemoj ni da ćutiš - kazao je Mensurov prijatelj.

Podsetimo, Mensur je u više navrata naglasio da bi voleo da napusti rijaliti, jer smatra da se u istom, ove sezone, nije najbolje snašao, ali njegovi prijatelji smatraju da treba da da "po gasu" i pokaže ko je zapravo Mensur. S druge strane, njegova bivša devojka, Milica Veselinović, nedavno se oglasila, pa otkrila da je potpuno promenila mišljenje o Mensuru i da je shvatila kako nikada i nije bila voljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading