SCENA SA SAHRANE JANJUŠEVOG BRATA TERA JEZU U KOSTI: Jecaji odzvanjali grobljem, a ona ga nije ispuštala iz ruku!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scena sa groblja u Prijepolju lome i najčvršća srca!

SCENA SA SAHRANE JANJUŠEVOG BRATA TERA JEZU U KOSTI: Jecaji odzvanjali grobljem, a ona ga nije ispuštala iz ruku!

Foto: republika

Porodica i prijatelji okupili su se juče na groblju u Prijepolju kako bi ispratili Mihaila Janjuševića na večni počinak. Najmlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo, izvršio je samoubistvo, ostavljajući iza sebe porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi.

Marko Janjušević se obratio prisutnima rečima punim tuge i ljubavi prema svom najmlađem bratu, a naša ekipa bila je na licu mesta.

- Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom lošem gradu... Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime... Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole - jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata.

Republika

Foto: republika

Sahrana Mihaila Janjuševića, Ena ne pušta Janjuša

Emotivne scene obuhvatile su sve prisutne, a posebno je bio potresan trenutak kada je Marko srušio na kovčeg svog brata i zapomagao na sav glas. U tom teškom trenutku, njegova bivša supruga Ena pritrčala je da ga uteši, što svedoči o njenoj podršci Janjušu tokom ovih teških dana.

Sve je posebno ganula scena u kojoj Janjuša pridržava njegova bivša supruga Ena, dok on iz sveg glasa jecao i gušio se u suzama, pre nego što je grob njegovog pokojnog brata spušten u zemlju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading