NEVIĐENA HISTERIJA U ELITI: Uroš doživeo nervni slom, baca se i urla iz sveg glasa - obezbeđenje hitno REAGOVALO!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić ne prestaje tokom celog dana da pravi haos!

NEVIĐENA HISTERIJA U ELITI: Uroš doživeo nervni slom, baca se i urla iz sveg glasa - obezbeđenje hitno REAGOVALO!

Foto: printscreen/RTVPink

U "Eliti" je jutros došlo do žestokog karambola kad je Uroš Stanić ušao u sukob sa Danijelom Durkovićem Munjezom. On je počeo da razbija sve pred sobom, a obezbeđenje ga je držalo kako ne bi došlo do fizičkog obračuna sa nekim od njegovih cimera. Ova iznenadna galama podigla je skoro celu Belu kuću na noge i svi su izleteli u dnevnu sobu da isprate haos koji se dešavao. 

Međutim, iako su svi učenici "Elite" bili jako besni na Uroša jer zbog njega nisu spavali i odmorili koliko im je bilo potrebno, njega to nije doticalo pa je pojačao tempo i tokom dana nastavio da pravi još veći karambol. 

Stanić je u pušionici doživeo totalno pomračenje uma i počeo je da urla na sav glas, a obezbeđenje je sve vreme bilo u z njega i davali su sve od sebe da ga obuzdaju dok se bacaka i histeriše. 

Uroš je sve vreme vrištao na Dušana Tomića Šana, koji je već danas najavio da ga neće ostaviti na miru i da će ga proganjati sve dok ga ne dovede do diskvalifikacije. 

- Pokidali su mi brojanicu od mame, monstrumi jedni! Govore mi da mama podržava mog oca monstruma i da su me se odrekli - urlao je i histerisao Uroš.

Na društvenim mrežama ovaj snimak izazvao je brojne komentare, a mnogi fanovi rijalitija smatraju da se Uroš ugasio otkako su njegovi cimeri odlučili da ga izbace iz kuće Odabranih izamene ga sa drugim učesnicima "Elite". Kako se piše na mrežama, Uroš više uopšte ne postoji u rijaliti, niti se javlja da komentariše, što je jako čudno jer je u jednom trenutku bio među glavim akterima i skoro svakog dana je ulazio u žestoke svađe zbog provokacija koje je upućivao svojim cimerima. 

Inače, ovo nije prvi put da Uroš prvi ovakve probleme i scene, jedom je zbog svađe sa Aneli i Janjušem pokušao da preskoči kapiju, ali čim se pomirio sa njima zaboravio je na dramu i nastavio je normalno svoj boravak u "Eliti". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading