MATORA ZAUVEK PRECRTANA! Zbog Anite je čeka PAKAO kada izađe iz Elite!

Autor:

Zadruga

05.12.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić pokazala šta misli o Matoroj!

MATORA ZAUVEK PRECRTANA! Zbog Anite je čeka PAKAO kada izađe iz Elite!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić više ne prati Jovanu Tomić Matoru na Instagramu, nakon što je Matora u rijalitiju ''Elita'' nedavno izjavila da je njeno prijateljstvo sa Sandrom ''rijaliti prijateljstvo''

Kako je Sandra nedavno rakla za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' veoma joj je žao što je to čula, te da će sačekati da Jovana izađe iz Bele kuće, pa da popričaju o svemu.

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić otpratila Matoru sa Instagrama

 

Izgleda da je, ipak, presudila njihovom prijateljstvu i pre razgovora sa Matorom, time što je više ne prati!

Problemi između njih dve su nastali kada je izvesna Matea Car objavila prepiske sa Anitom Stanojlović, Matorinom suprugom, a onda je Anita, kako bi se odbranila, optužila Sandru da ima udela u tim ''spletkama'', te da Matori nije pravi prijatelj! Situacija se toliko zakomplikovala da je pevačica u poslednje intervjuu izjavila da se više neće oglašavati na pomenutu temu, pa ovaj poslednji porez na Instagramu, govori više od hiljadu reči!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading