ZVEZDAN SLAVNIĆ PREKLINJE PRODUKCIJU ELITE: Nema novca da PREŽIVI, čeka se odluka Pinka!

Autor: P. R.

Zadruga

28.11.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić nema novca da preživi, čeka se odluka Pinka!

ZVEZDAN SLAVNIĆ PREKLINJE PRODUKCIJU ELITE: Nema novca da PREŽIVI, čeka se odluka Pinka!

Foto: ATAImages

Zvezdan Slavnić, bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", navodno bi uskoro trebalo da se vrati na male ekrane i postane deo "Elite". Naime, kako se saznaje, Slavnić već neko vreme intenzivno kontaktira čelnike televizije Pink i izražava želju da se vrati u rijaliti svet zbog nedostatka prihoda u spoljnom svetu.

Zvezdan već duže vreme na sve načine pokušava da bude deo najgledanijeg rijalitija. Na sve načine gleda da uđe u Elitu. Sa čelnicima nije pričao iako do njih mesecima želi da dođe. Nije se proslavio sa Tiktokom, shvatio je da mu je najbolja zarada u rijalitiju. Šta će biti, videćemo. Samo znam da se kaje za sve i da bi sve dao da mu čelnici daju još jednu šansu, ali oni ćute o tome - rekao je izvor za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Elita

Podsećanja radi, Zvezdan Slavnić je tokom prethodnog učešća u "Zadruzi" bio jedan od najkontroverznijih učesnika. Stupio je u emotivnu vezu sa Anđelom Đuričić uprkos vanbračnoj supruzi Ani Ćurčić koja je takođe ušla u rijaliti kako bi otkrila njegovo nasilno ponašanje prema njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading